- 3 Haziran 2015
- 56.724
- 65.851
- 4.143
Cumartesi günü umarim sampiyonluk turlari atarizAnkaragücü maçını görmemişim ben pardon, iki maç var sanıyorum önümüzde. Fb ve Sivas
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumartesi günü umarim sampiyonluk turlari atarizAnkaragücü maçını görmemişim ben pardon, iki maç var sanıyorum önümüzde. Fb ve Sivas
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Cumartesi şampiyon olayım da fb çıksa da olur çıkmasa daAsil soruyu sorayim ozaman. Eger biz febe maci öncesinde sampiyonlugu garantilersek, febe bizim maca cikarmi?
Dün kasımpaşa maçına baktım birazSon haftalarda izlediğim Sivas ligin en kötü oynayan takımlardan bir tanesi 4 önemli oyuncularıda eksik vurup geçeriz içlerinden
Hezimeti yakindan izleyip oyle gitsinler diye yorumladim.
Küfür gibi birde sivasa özel 58 yapmisizHezimeti yakindan izleyip oyle gitsinler diye yorumladim.

Hukmenler dağilinca,
Gs 33 maç 79 p 48 av
Fb 33 maç 74 p 44 av
Bjk 33 maç 71 p 36 av
Her 3 takımın da sahada oynayacağı 3 reel maç, 9 puan var.
Fb'in alacağı max puan 83
Bjk'in alacağı max puan 80
Gs Sivas'ı yendiği taktirde zaten 82 puan oluyor ve BJK KALAN 3 MACINI DA 10'AR-0 ALSA DAHI DEHLENIYOR.
Fb de Ts ile berabere kalırsa, max alacağı puan 81 oluyor ve FB DE DEHLENIYOR.
KISACASI, FB TS MACINI KAZANAMAZSA, GS SIVAS'I YARIM SIFIR YENDIGI TAKTIRDE YINE MATEMATIKSEL OLARAK SAMPIYON OLUYOR.