Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.841
- 8.641
- 2.518
ne sivassporun ne de ankaragücünün düşme korkusu var, bu iki takımı d a yenecek güçteyiz, zaten adam olsalardı sıralamada o durumda olmazlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyum saglayacagini düşünüyorum knkKazanamazsak bundan sonra ki yaşamımı mağarada sürdürmeyi düşünüyorum
Ne bu emre zeytinlinin gizli ajandasi mi? Rambo bile böyle bir hayal kurmuyodurAnkaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.
Renktas bu dedigin cok zor ama. Su an +5 averajimiz var. Fbnin hafta sonu 3-0lik hükmen galibiyeti eklenecek. +2 diyelim.Bu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.
Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.
+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için
Evet benim hesabımda da en az 6 atmamiz gerekiyor (Fb’nin antalya’yi 1 farkla yenmesi durumunda) sivas’a 6 fark atmadığımız her senaryoda eğer şampiyonluk son maça kalırsa fener icin 3 farklı galibiyet yetecekRenktas bu dedigin cok zor ama. Su an +5 averajimiz var. Fbnin hafta sonu 3-0lik hükmen galibiyeti eklenecek. +2 diyelim.
O dediginin gerceklesmesi icin sivasi en az 6 farkla yenmemiz lazim. Ki bence okadar kolay bir mac olmayacak.
Aynen. Ama icerde fenere 3 farkli yenilmemiz icin cok acayip seylerin olmasi lazim macta. Fenerlilerin kendileri de nerdeyse imkansiz görüyor bunu.Evet benim hesabımda da en az 6 atmamiz gerekiyor (Fb’nin antalya’yi 1 farkla yenmesi durumunda) sivas’a 6 fark atmadığımız her senaryoda eğer şampiyonluk son maça kalırsa fener icin 3 farklı galibiyet yetecek
Bu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.
Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.
+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için
Bu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim
Bunu ancak emre gibi sayko ruhlu kişilikler hesaplar.bu manyaklıkları düşünen takım maçları kazanamaz ki
ulan agücüne fark atalım ki fbden fark yediğimizde şamp olalım. heralde okan ya da herhangi bi topçu bunu soyunma odasında söylese herifi halıya sarıp başarılar dilerler.