⚽ SL 22/23 H:35 | Galatasaray 2-0 Sivasspor | MS | 20 Mayıs

ne sivassporun ne de ankaragücünün düşme korkusu var, bu iki takımı d a yenecek güçteyiz, zaten adam olsalardı sıralamada o durumda olmazlardı

Bu kadar kasmaya gerek yok. En kotu senaryoda bile kendi basimizin çaresine bakma opsiyonumuz var hadi olmaz da oldu diyelim önümüzdeki 2 maçı yenildik diyelim, Fener'i yendigimizde yine iş bizde.

Bu macta averajın da cok onemli 1 husus oldugunu bilerek sahaya cikariz umarim

Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.

Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.

+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için

İstanbulspor ve Başakşehir maçlarında defansta çok iyiydik bu maçla ilgili bu yüzden olumluyum. Defansta iyi olduğumuz maçlardan istediğimiz sonucu almayı başarıyoruz bu maçtada benzer defans performansını bekliyorum.

Son düzenleme:
tam konsantrasyon ve yuksek sinerji ile maca odaklanalim.eminim odagimiz hepimizin bu yonde . aslanin asaleti gibi.

macin baslama duduguyle beraber -baslarda verecegimiz reaksiyon kanimca macin gidisatini belirleme de ayna olacaktir.

cefakar taraftarlarimizin sezon boyunca yaptigi gibi -tribunde ellerinden geleni yapip muthis bir ambians ve sinerji ile takima itici guc olacagi asikardir. < bunu kanimca sahaya cikan oyuncularimiz bu donemecte ekstra otomatik hissedeceklerdir, , , < bu, macin ozellikle ilk ceyreginde *golu bulmak icin aksiyon dolayli istegimizin de bi nevi parolasi olacaktir,, rakibi ablukaya aldigimiz ~ sagli sollu ataklarla bunaltip -istedigimiz golu/golleri bulup -sonrasinda tecrubeli ayaklarin direksiyona gecmesi ile -rakibi rolantide tutup -gereken sonucu mac bitiminde almis olarak -bir sonraki macimiz olan *ankara seferini dusunmeye baslayacagiz. - temennim ve hissiyatim bu yonde.

bastan beri - hocamiza & takima , taraftarlarimiza inancim tamdi.
bu macta da hep beraber sonuna kadar getirdigimiz bu yarisi bi nevi kendi kaderimizi beliryecegimiz son donemec-bi nevi sampiyonlugu ne kadar istedigimizin de yaniti olacak ~bu yolun sonunda kupayi kazanip camia olarak yeniden tum kulvarlar da govde gosteri yapacagimiz donemecin de bi nevi baslangici olacaktir. suphesi olan bu yaziyi unutsun.

taraftarlar, yonetim, teknik ekip, futbolcular kisacasi - kucugunden buyugune hep beraber camia olarak * tam konsantrasyon modun da olmaliyiz - kanimca oldukta. - yolun sonu sampiyonluk olacagina gonulden inaniyorum....

<-

*konsantrasyon basligimiza ekleyecektim, once mac basligina eklemeyi uygun buldum.

tum renkdaslarimi saygi ve sevgiyle selamliyorum .

Ankaragücünde alınacak bi beraberlikte fenerin 3 farkla yenmesi fener’i şampiyon yapacak averaj kasmazsak.

Fener maçı öncesi en az +7 averaj önde çıkmalıyız, diğer türlü Fener’e 3-0 yetecek.

+6 averaj bile önde çıksak 3-0’da fener şampiyon olur atılan golü fazla olduğu için
Renktas bu dedigin cok zor ama. Su an +5 averajimiz var. Fbnin hafta sonu 3-0lik hükmen galibiyeti eklenecek. +2 diyelim.
O dediginin gerceklesmesi icin sivasi en az 6 farkla yenmemiz lazim. Ki bence okadar kolay bir mac olmayacak.

İçerde leş fenerden 3 fark yiyeceksek şampiyon olmayalım zaten :d Bu maçı kazanır,ankaradan puan alırsak biter bu iş

Renktas bu dedigin cok zor ama. Su an +5 averajimiz var. Fbnin hafta sonu 3-0lik hükmen galibiyeti eklenecek. +2 diyelim.
O dediginin gerceklesmesi icin sivasi en az 6 farkla yenmemiz lazim. Ki bence okadar kolay bir mac olmayacak.
Evet benim hesabımda da en az 6 atmamiz gerekiyor (Fb’nin antalya’yi 1 farkla yenmesi durumunda) sivas’a 6 fark atmadığımız her senaryoda eğer şampiyonluk son maça kalırsa fener icin 3 farklı galibiyet yetecek

Evet benim hesabımda da en az 6 atmamiz gerekiyor (Fb’nin antalya’yi 1 farkla yenmesi durumunda) sivas’a 6 fark atmadığımız her senaryoda eğer şampiyonluk son maça kalırsa fener icin 3 farklı galibiyet yetecek
Aynen. Ama icerde fenere 3 farkli yenilmemiz icin cok acayip seylerin olmasi lazim macta. Fenerlilerin kendileri de nerdeyse imkansiz görüyor bunu.
Biz önümüzdeki 2 macta en az 4 puan almaya bakalim. Beraberlik hakkimizi ankaragücü macina saklamak lazim. O yüzden bu macta galibiyet sart oglu sart, baska yolu yok.

Kendi işimizi kendimiz göreceğiz ve şampiyon olacağız.

Fbliler her hafta bizim rakibimizi desteklemekten bıktı usandı artık. Onlarda kabullenmeye başladılar.

A.gücü maçında şampiyonuz kupamızı fb maçından sonra alacağız.

Seni, bir mike tyson yumruğu kendine getirir reis.

bu manyaklıkları düşünen takım maçları kazanamaz ki
ulan agücüne fark atalım ki fbden fark yediğimizde şamp olalım. heralde okan ya da herhangi bi topçu bunu soyunma odasında söylese herifi halıya sarıp başarılar dilerler.

bu manyaklıkları düşünen takım maçları kazanamaz ki
ulan agücüne fark atalım ki fbden fark yediğimizde şamp olalım. heralde okan ya da herhangi bi topçu bunu soyunma odasında söylese herifi halıya sarıp başarılar dilerler.
Bunu ancak emre gibi sayko ruhlu kişilikler hesaplar.

Geri
Üst Alt