- 1 Mayıs 2018
- 57.131
- 47.945
- 3.873
Siddik ve Zeytinfield'e acilen engelleyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aklıma fujifilm felan geliyor kolajları görünceYiğit aynı mesajı 2 kere yollamış sandım farklıymış
askin olayim söylicez o mac irz düsmani icardi sartFener maçının bir önemi yok 2/2 şampiyon yapıyor. O maça bırakmadan bitiririz o maçta kimin oynadığının pek bir önemi kalmaz.
Yeniliriz, Sivas fb kankalar... Sahasında hem fbye hem de Kasımpaşa'ya yattı. Bize aslan kesilecekler.
Maç sıkıntıya girerse dehlerim. İst Fb maçında 2-0ken geri almıştım maç dönmüştü
@Murat Saylak suas hangi diziliş kombinasyonları ile çıkabilir rtaş
paylaştıysan kaçırmış olabilirim
uğurcuğumSivas'ı izlediğim hiçbir maçta beğenmedim bu sezon. Ligde en kötü oynayan ekip açık ara. Normalde farklı almamız lazım ama hocalarının Rıza olması ve küme hattında olmaları maçı zorlaştıran etkenler. Bir de pozisyonları gole çevirmede lig 10. su olan ekibimiz son dakikalarda bizi tedirgin etmeyi seviyor masmaalesef.
Bari formalite macinda rossu yusufu oynatsaydin bakan buzFener maci zerre umrumda degil, zerre.
2/2 yapip, samp olmaliyiz.
Sonra o macta, butun AS oyunculari oynatmam, bu isin sakatlik riski var, nezaman olacagi belli olmaz.
OkanBoyle cikin yenilsekte umrumda olmaz.
Dubois - Emin - Abdul - Kazim
Berkan - Midsjo
Yunus - Mata - BAY
Gomis
Sivas Avrupa ligleri de dahil edilince en yaşlı kadroya sahip kadrosu diye biliyorum. Bu sene Lig, Avrupa ve Kupada mücadele ettiler şu aralar acayip yıprandılar oyuncuların suratından bile belli oluyor bunun yanında kadroları da çok geniş olmayınca belki de ligin sonunu getiremeyecekler. Hedef maçı olarak bu maçı koymazlar koyarlarsa bile kalan enerjileri gider ligin sonunu hiç getiremezler küme düşerler.Sivas'ı izlediğim hiçbir maçta beğenmedim bu sezon. Ligde en kötü oynayan ekip açık ara. Normalde farklı almamız lazım ama hocalarının Rıza olması ve küme hattında olmaları maçı zorlaştıran etkenler. Bir de pozisyonları gole çevirmede lig 10. su olan ekibimiz son dakikalarda bizi tedirgin etmeyi seviyor masmaalesef.
Gradel 3197Sivas Avrupa ligleri de dahil edilince en yaşlı kadroya sahip kadrosu diye biliyorum. Bu sene Lig, Avrupa ve Kupada mücadele ettiler şu aralar acayip yıprandılar oyuncuların suratından bile belli oluyor bunun yanında kadroları da çok geniş olmayınca belki de ligin sonunu getiremeyecekler. Hedef maçı olarak bu maçı koymazlar koyarlarsa bile kalan enerjileri gider ligin sonunu hiç getiremezler küme düşerler.
Gradel'in yürüyecek hali bile yok son maçlarına hep baktım yürüyerek oynamaya çalışıyor sürekli ayağına istiyor.Gradel 3197
Ugur 2738
vs
Rashica 2122
Boey 2565
Baktigimiz zaman Sivas'in sol tarafi hem daha yasli hem daha fazla süre almis bu sezon toplamda. Ikinci yari orasi düsmeli.
Gradel kulüp bazinda 2 yas kücük oldugu Real Madridli Modric'ten fazla süre almis simdiye kadar. Milli takimi dahil edersek Modric geciyordur ama bu adam afrika dogumlu, gercek yasi daha fazla olabilir. Adamin yürüyerek oynamasi normal, bitmistir cünki.Gradel'in yürüyecek hali bile yok son maçlarına hep baktım yürüyerek oynamaya çalışıyor sürekli ayağına istiyor.