⚽ SL 22/23 H:35 | Galatasaray 2-0 Sivasspor | MS | 20 Mayıs

Sivas'ı izlediğim hiçbir maçta beğenmedim bu sezon. Ligde en kötü oynayan ekip açık ara. Normalde farklı almamız lazım ama hocalarının Rıza olması ve küme hattında olmaları maçı zorlaştıran etkenler. Bir de pozisyonları gole çevirmede lig 10. su olan ekibimiz son dakikalarda bizi tedirgin etmeyi seviyor masmaalesef.

Fener maci zerre umrumda degil, zerre.

2/2 yapip, samp olmaliyiz.

Sonra o macta, butun AS oyunculari oynatmam, bu isin sakatlik riski var, nezaman olacagi belli olmaz.

Okan
Dubois - Emin - Abdul - Kazim
Berkan - Midsjo
Yunus - Mata - BAY
Gomis
Boyle cikin yenilsekte umrumda olmaz.

Ortasahada Midtjso ya da Berkan ile baslamamiz gereken mac. Durust olayim, Sivas'in son iki-uc macina bakmadim ama ortasahada pres yapip defansimiz arkasina sarkacaklarini bildigimden, sert ve kosan bir kurgu ile baslayip duruma gore ince paslar icin Oli oyuna alinabilir. Bekler belli, defans belli, hucum da belli. Birkac sayfa geride renkdasin biri deginmis, hakikatten bu Riza'yi gorunce hakem hatasiyla kazanip sabaha kadar konusturmak keyif verici de olurdu diger opsiyon ise farkli bir galibiyet.

@Murat Saylak suas hangi diziliş kombinasyonları ile çıkabilir rtaş
paylaştıysan kaçırmış olabilirim
Muammer
Alaaddin Caner Appindangoye Ugur
Hakan Robin Charisis
Saiz Caicedo Gradel
Bu kadroyu bekliyorum. Stoperde Samba Camara olabilir, orta sahadan birini kesip Njie'yi sag kanatta oynatirsa bizim isimize gelir ama kalabalik orta saha tercih edip 1 puana oynayacagini düsünüyorum.

Sivas'ı izlediğim hiçbir maçta beğenmedim bu sezon. Ligde en kötü oynayan ekip açık ara. Normalde farklı almamız lazım ama hocalarının Rıza olması ve küme hattında olmaları maçı zorlaştıran etkenler. Bir de pozisyonları gole çevirmede lig 10. su olan ekibimiz son dakikalarda bizi tedirgin etmeyi seviyor masmaalesef.
uğurcuğum

şu ceza sahasına girince saçmalamazsak her maçı rahat alırız. topu ceza sahasına veya çevresine getirip sonrasında o kadar kötü seçim yapıyoruz o kadar basit toplar kaybediyoruz ki delirmemek elde değil

Fener maci zerre umrumda degil, zerre.

2/2 yapip, samp olmaliyiz.

Sonra o macta, butun AS oyunculari oynatmam, bu isin sakatlik riski var, nezaman olacagi belli olmaz.

Okan
Dubois - Emin - Abdul - Kazim
Berkan - Midsjo
Yunus - Mata - BAY
Gomis
Boyle cikin yenilsekte umrumda olmaz.
Bari formalite macinda rossu yusufu oynatsaydin bakan buz

Sivas Avrupa ligleri de dahil edilince en yaşlı kadroya sahip kadrosu diye biliyorum. Bu sene Lig, Avrupa ve Kupada mücadele ettiler şu aralar acayip yıprandılar oyuncuların suratından bile belli oluyor bunun yanında kadroları da çok geniş olmayınca belki de ligin sonunu getiremeyecekler. Hedef maçı olarak bu maçı koymazlar koyarlarsa bile kalan enerjileri gider ligin sonunu hiç getiremezler küme düşerler.

1-0 olsun bizim olsun

Tabi gönul 10-0 yensin istiyor o başka. Ama şu an önemli olan kazanalimda skorun önemi yok

Sivas Avrupa ligleri de dahil edilince en yaşlı kadroya sahip kadrosu diye biliyorum. Bu sene Lig, Avrupa ve Kupada mücadele ettiler şu aralar acayip yıprandılar oyuncuların suratından bile belli oluyor bunun yanında kadroları da çok geniş olmayınca belki de ligin sonunu getiremeyecekler. Hedef maçı olarak bu maçı koymazlar koyarlarsa bile kalan enerjileri gider ligin sonunu hiç getiremezler küme düşerler.
Gradel 3197
Ugur 2738

vs

Rashica 2122
Boey 2565

Baktigimiz zaman Sivas'in sol tarafi hem daha yasli hem daha fazla süre almis bu sezon toplamda. Ikinci yari orasi düsmeli.

Gradel'in yürüyecek hali bile yok son maçlarına hep baktım yürüyerek oynamaya çalışıyor sürekli ayağına istiyor.
Gradel kulüp bazinda 2 yas kücük oldugu Real Madridli Modric'ten fazla süre almis simdiye kadar. Milli takimi dahil edersek Modric geciyordur ama bu adam afrika dogumlu, gercek yasi daha fazla olabilir. Adamin yürüyerek oynamasi normal, bitmistir cünki.

Sivasın kadro zaten kötüydü cezalılardan sonra iyice berbat hale geldi.Orta sahalarında 35 yaşındaki hakan arslan oynayacak muhtemelen,en iyi stoperleri de cezalı.Dikkat etmemiz gereken bi saiz var gerisinin çok sıkıntı çıkarabileceğini zannetmiyorum

Mayis ayinda performanstan cok sonuc önemli

Son 2 macimiz kaldi,bu maci kazanacagiz ve sampiyonluk icin ankaragucu macini beklemeye baslayacagiz

Oyunculara da teknik heyete de güveniyorum,bu yolun sonu 23. Sampiyonluk insallah

Geri
Üst Alt