⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Tarihte "yarım sıfır dahi yensek şampiyonluğu ilan edecegiz" diyip de ilan edemediğimiz maç var mı?

En yakın 2021 içerideki Malatya maçı gibiydi sanki. Onda da sadece galibiyet değil, +5 averaj da gerekiyordu sanırım.
Emre Akbaba penaltisi sagolsun...

Tarihte "yarım sıfır dahi yensek şampiyonluğu ilan edecegiz" diyip de ilan edemediğimiz maç var mı?

En yakın 2021 içerideki Malatya maçı gibiydi sanki. Onda da sadece galibiyet değil, +5 averaj da gerekiyordu sanırım.
Malatya maçından sonra şampiyonluk kaçırmış gibi değildik ki o sezon şampiyonluktan uzaklaşınca Kerem-Halil filan oynatmaya başlamıştık o maçın o noktaya gelmesi bile imkansızdı fener sivas maçını kazansaydı daha büyük skandal olurdu. :asd:

Son maçta değildi o mağlubiyet. 2-1 yenilmistik Hakan Keleş vardı Ankaragücü'nde.

Emre B. ve Okan hocanın inter'e imza attigi yıl.

Sonraki haftalarda Kadikoy'de de 2-1 yenilip, en son hafta iceride Adanaspor'u 4-0 yenmemize rağmen ikinci olmuştuk. Hagi'nin son maçı idi Adana maçı. Sağ ayağı ile efso bir gol atmıştı.
Hagi 5 maç ceza almıştı. Hiçbiri yoktu takimda

Adana değil Trabzon maçıydı.

Fener maçında 1-0 öne geçip 2-1 kaybetmiştik son 15 dakika çok önemli goller kaçırıp.

Son maç Samsun-Fener maçı vardı. Samsunspor teknik direktörü maça çok acayip bir 11 ile forveti beke, 3. lig’den futbolcuyu defansa vs koyup çıkmıştı.

Samsun öne geçmiş, sonra Fener 3-1 olması lazım sanırım kazanmıştı.

O sezon bu sezon kadar olmasa da şikenin çok bariz olduğu bir yıldır

Ersun Yanal Ankaragücü’ndeydi, yıllar sonra o maçta teşvik primini ben dağıttım demişti. Sonra Fener’e teknik direktör oldu 2 kere.
Öne geçmedik ilk golü Ali Güneş atmıştı fener sonra 2-0 yaptılar 2-3 tane penaltimiz verilmedi ilk yarıda. 2. Yarı Suat attı 2-1 oldu Rüştü dümenden sakatlandı kaleye oğuz geçti biraz baskı kurduk ama atamamistik. Fenerin 2. Golü ya Ceyhun atmıştı ya Yusuf. Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığı o maç

ahbap sen niye bu hafta niye temkinli halinden vazgeçtin? daha bitmiş bir şey yok
Tabiki yok ama coook büyük bir avantajimiz var. Değil mi?

Kaybetmemize sebep olabilecek iki olasılıktan biri kalan iki maçımızdan da iki mağlubiyet alıp, fb'in 2 maçında da 2 galibiyet alması.

Ya da A.gucu ile berabere kalıp, yine Fb'in son maç Gs'a deplasmanda minimum 3 fark atarak 2/2 yapması.

Her iki olasılığı da çok düşük görüyorum reyiz.

Sürekli paranoya yaparsak bize zarar bence. Sadece ayaklarimiz yere bassın, avantajimizin farkında olalım ve konsantrasyonu tabiki elden bırakmayalım.

Bu maça Ali Şansalan, Bahattin'den biri, derbiye de yüksek ihtimal Abdülkadir Bitigen, düşük ihtimal Atilla Karaoğlan
Bahattin 0 ic saha 2 deplasman
Bitigen 2 ic saha 1 deplasman
Sansalan 2 ic saha 2 deplasman
Karaoglan 1 ic saha 2 deplasman

Denklemi tutturmak adina Bitigen 1 deplasman Karaoglan 1 ic saha maci yönetmeli.

-> Ankaragücü - Galatasaray -> Abdül
-> Galatasaray - Fenerbahce -> Atilla

Sacma sacma mesajlar goruyorum coguna engelledim

Bahsedilen maçlardan bir tanesi Erol Ersoy faciası diğer Halil Umut Meler faciasıydı.

Ankaragücü'nün kadrosuna bak. Pıeeeeyy los Anadolicticos.

Gokhan
Kitsiu Malcuit Mujeka Hanusek
Taylan Diack
EmreK Zahid Beridze
Sowe​

Geri
Üst Alt