⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
4 hakem disinda opsiyon kalmadi gibi görünüyor gercekten. Büyük takimlarin maclarini yönetmis hakemlere bakiyorum, burada havuzu en dar olan neredeyse biziz.

Ali Palabiyik - Alanya macinda bizi dogradi, bu sezon mac alamayacagi 1 ay önce duyuruldu

Erkan Özdamar - Ofsaytimsi Sivas maci, daha da verilmez

Sarper Baris Saka - Fener'e 1 kez verilmis, bize verilmedi

Hüseyin Göcek - Fener'e 2 kez verildi, bize verilmez

Tugay Kaan Numanoglu - Istanbulspor macina verildi, FB'ye BJK'ye 3-4 maglup oldugu mactan sonra verilmedi. Kac sene gecti yav

Suat Arslanboga - Bize senelerdir verilmiyor Swat. Fener'e 1 kez verildi o da Basaksehir operasyon mac

Ümit Öztürk - Meshur TS macindan sonra verilmedi. Fener'e de verilmiyor

Mete Kalkavan - Efes-GALATASARAY basket macina efes formasiyla gelen herif, bize verilmiyor. FB'ye Alanya deplasmaninda verilmisti

Arda Kardesler - Kayseri macinda penaltimizi vermemisti, Sivas maciyla bu seneyi savusturdu

Zorbay Kücük - Konya macimizi kaybettirdikten sonra misyonunu tamamladi

Kadir Saglam - Kupada bizi Basaksehir'e elettirdikten sonra misyonunu tamamladi

Cihan Aydin - Sadece Ümraniye macimizi yönetmis, daha tecrübesiz

Mustafa Kürsad Filiz ve Volkan Bayarslan ile ilgili konu actim.

Yasar Kemal Ugurlu - Acayip formsuz bu sene. Gaziantep macimizda sebepsiz yere Abdülkerim'i atmisti.

Halil Umut Meler - 5 macimizi yönetti bu sene. Fener'den yana yönetti ama faydali olmamisti.

4 hakem disinda opsiyon kalmadi gibi görünüyor gercekten. Büyük takimlarin maclarini yönetmis hakemlere bakiyorum, burada havuzu en dar olan neredeyse biziz.

Ali Palabiyik - Alanya macinda bizi dogradi, bu sezon mac alamayacagi 1 ay önce duyuruldu

Erkan Özdamar - Ofsaytimsi Sivas maci, daha da verilmez

Sarper Baris Saka - Fener'e 1 kez verilmis, bize verilmedi

Hüseyin Göcek - Fener'e 2 kez verildi, bize verilmez

Tugay Kaan Numanoglu - Istanbulspor macina verildi, FB'ye BJK'ye 3-4 maglup oldugu mactan sonra verilmedi. Kac sene gecti yav

Suat Arslanboga - Bize senelerdir verilmiyor Swat. Fener'e 1 kez verildi o da Basaksehir operasyon mac

Ümit Öztürk - Meshur TS macindan sonra verilmedi. Fener'e de verilmiyor

Mete Kalkavan - Efes-GALATASARAY basket macina efes formasiyla gelen herif, bize verilmiyor. FB'ye Alanya deplasmaninda verilmisti

Arda Kardesler - Kayseri macinda penaltimizi vermemisti, Sivas maciyla bu seneyi savusturdu

Zorbay Kücük - Konya macimizi kaybettirdikten sonra misyonunu tamamladi

Kadir Saglam - Kupada bizi Basaksehir'e elettirdikten sonra misyonunu tamamladi

Cihan Aydin - Sadece Ümraniye macimizi yönetmis, daha tecrübesiz

Mustafa Kürsad Filiz ve Volkan Bayarslan ile ilgili konu actim.

Yasar Kemal Ugurlu - Acayip formsuz bu sene. Gaziantep macimizda sebepsiz yere Abdülkerim'i atmisti.

Halil Umut Meler - 5 macimizi yönetti bu sene. Fener'den yana yönetti ama faydali olmamisti.
Numanoğlu isterun

Bence ters manyel yapıp, aylardir Gs lehine hata yapmis algisi yaratip yıprattiklari Erkan Ozdamar'i verecekler bu maça.

Adam her çalmaya kalktığı düdük için on kere falan düşünerek karar vermek zorunda kalacak.

@Uğur İz

Bence ters manyel yapıp, aylardir Gs lehine hata yapmis algisi yaratip yıprattiklari Erkan Ozdamar'i verecekler bu maça.

Adam her çalmaya kalktığı düdük için on kere falan düşünerek karar vermek zorunda kalacak.

@Uğur İz
Ümit Öztürk'ü bile daha olasi görüyorum

Valla hakem Ali Koç bile olsa bu maçı kazanmayan artık.

Bu maçı kazanıyorsun lig bitiyor daha ne?

Maça o kadar süre var ki bu konu rekor sayfaları görebilir. Muhtemelen en uzun şampiyonluk bekleyişimiz olacak.

Ankaragücü fener maçında biçilmişti sırf feneri yarışta tutmak için hakem katliamı yaşatılmıştı bunu da unutmasınlar.

Geri
Üst Alt