- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 3.138
Icardi oynamasa bari sari kart cezalisi falan olur son macta mazallah
Sampiyonluk maci ve en onemli adamlarimizdan Icardi maci oynamasin mi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi oynamasa bari sari kart cezalisi falan olur son macta mazallah
Ilk gittigim GS maci, halbuki gusul abdesti almistim sabah uyaninca.Karagümrük maçı rüzgarımızı kesti.
A.gücü macini yedeklerle bile aliriz, acayip berbat takimSampiyonluk maci ve en onemli adamlarimizdan Icardi maci oynamasin mi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Agücü
Bgücü
Cgücü
< - bunu, transfer donemi -her ikisi de alinmasi konusuluyorken, ozellikle su minvalde vurgulamistim ->Sergio ve Mertens'i oynatmasına bir şey demiyorum ama bari devrede 1 tanesini oyundan alsın. Beraberliği fazla riske etmeden kazanmaya oynamalıyız
Çok uzun ve zorlu bir sezon geçirdik başlangıçta biraz tökezledik ve takım iskeletinin oluşması geç oldu bir zamanlar gol atmakta çok zorlanıyorduk hatta ilk 8 maçta 9 golümüz vardı sanırım. Şimdi ise 73 gol atıp 20 şutu direkten dönen ayrıca sadece 26 gol yemiş ligin en iyi takımı ve lideri konumundayız. O dönemlerden bu dönemlere kadar geldik, 5 puan geriden gelip 5 puan öne geçtik ve bunun yanında 14 maçlık galibiyet serisi yapmayı başardık. Bu mükemmel performansın ve zorlu sezonun ardından artık en önemli maça geldik. Artık sıra hayırlısıyla bu maçı da kazanıp çok hak edilmiş olan şampiyonluğu kazanmaya geldi. Bu maçta takımımıza ve Okan hocaya sonuna kadar güveniyorum.
Aramiz bozuk mu Mehmodum neden tekme atiyon yaw
ajkAramiz bozuk mu Mehmodum neden tekme atiyon yaw
Yanlış anlamissin insan sevdiğine tekme atar keşke bana da atarAramiz bozuk mu Mehmodum neden tekme atiyon yaw
Fener bir halt yiyemez bu maçta terslik olmasinyenmemız lazım.fenerde emre mor ve arda gıbı dengesızler var.çıkar hayatının topunu oynarlar Alllah muhafaza.yen a.gucunu bıtsın bu çile.