⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Bu maç öncesi hiç eksiğimiz yok sanırım mi? Muazzam.

Agücü
Bgücü
Cgücü
Flying Kick GIFs | Tenor

Tarihimizin en önemli maçı! Süper Kupa Real Madrid maçı ve Arsenal Final maçımız bu maçın yanında çayda çıra misali kalır.

Sergio ve Mertens'i oynatmasına bir şey demiyorum ama bari devrede 1 tanesini oyundan alsın. Beraberliği fazla riske etmeden kazanmaya oynamalıyız
< - bunu, transfer donemi -her ikisi de alinmasi konusuluyorken, ozellikle su minvalde vurgulamistim ->
biri gelecekse digeri gelmemeli idi ,,her ikisi de gelecekse, biri yedekte beklemeli di.

biz gittik 9,5 no mertens yaptik. sergio'yu da kendi yerinde degilde, dcm bolgesinde oynattik saka gibi. sezon oncesi resmi basligi acildiginda kendilerine dair yaptigim nacizane mesajim da verimli bolge'yi de ozellikle vurgulamistim bold baglamda.

neyse, sevgili ugur. hayirlisiyla sampiyon olalim. zaten sonrasinda tum bu noktalara,ben kendimce her bir oyuncumuzun kendi basliklarinda nacizane deginmeye calisacagim. *sezon ve yaris devam ederken prensibimdir genelde transfer tandansli yorum yapmaktan imtina ediyorum.

mac gunu saha icine dair bir kac sey karalamayi dusunuyorum.
simdilik ,tek diyecegim ve beklentim - konsantrasyon basligimizda da bir kac kez belirttigim gibi ; kalan maclarimizin hepsini teker teker kazanacagiz. simdilik istedigim gibi sonuclandi. kaldi 2

ankara sari kirmizi ile donatilir galibiyetimizle sonuclanir,
istanbuldaki renkdaslarimiz da hepimizin adina klasik florya'ya akin eder,,, oyuncular ilk ucakla yola cikarlar, gece yarisi belkide sabaha dogru florya da meshur zemin de okan hocam ve ogrencileri cefakar taraftarlarimizi selamlarlar.

inancim tam . hak ediyoruz. hayirlisiyla kazanacagiz. sampiyon olacagiz.

tam konsantrasyon.

Çok uzun ve zorlu bir sezon geçirdik başlangıçta biraz tökezledik ve takım iskeletinin oluşması geç oldu bir zamanlar gol atmakta çok zorlanıyorduk hatta ilk 8 maçta 9 golümüz vardı sanırım. Şimdi ise 73 gol atıp 20 şutu direkten dönen ayrıca sadece 26 gol yemiş ligin en iyi takımı ve lideri konumundayız. O dönemlerden bu dönemlere kadar geldik, 5 puan geriden gelip 5 puan öne geçtik ve bunun yanında 14 maçlık galibiyet serisi yapmayı başardık. Bu mükemmel performansın ve zorlu sezonun ardından artık en önemli maça geldik. Artık sıra hayırlısıyla bu maçı da kazanıp çok hak edilmiş olan şampiyonluğu kazanmaya geldi. Bu maçta takımımıza ve Okan hocaya sonuna kadar güveniyorum.

sevgili can, onemli noktalari kronolojik hava da derlemissin. kapanisi da bir o kadar guzel bitirmissin . -kalemine saglik.

konsantrasyon ve sinerji konusuna eklenesi bir mesaj.

saygi ve selamlarimla,

Şampiyonluk maçı olduğu için motivasyonu çok farklı olur. Bu yüzden bir şekilde kazanırız bu maçı. Zaten iyi savunma yapıyoruz çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Geri
Üst Alt