⚽ SL 22/23 H:36 | Ankaragücü 1-4 Galatasaray | MS | 30 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY!

MS.

• 1

Oy: 17 11,3%
  • x

Oy: 17 11,3%
  • 2

Oy: 117 77,5%

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Anket kapatılmış .
Dortmund örneğini de kabul etmiyorum kulübe hakaret etmek gibi bir şey oluyor. Cumartesi günü Dortmund yerine Mainz ile biz oynasaydık rahat kazanıp şampiyon olurduk maçı 90 dakika izledim 70'e kadar şampiyon olacak bir takım gibi oynamadılar 0-2'den sonra ilk yarı sonunda 1 tane net pozisyonları vardı Reyna ve Duranville girdikten sonra şampiyon olmak isteyen bir takım gibi oynadılar onda da değişikliklerde çok geç kaldılar.

Belki Bayern kadar ambargo koymadık ama Real Madrid de la liga'ya ambargo koyamadı işin içinde kupa varsa Galatasaray'ın 2 kulüpten farkı kalmıyor.

7 mactir yenilmiyorlarmis. Ligde kalmayi garantileyemisler henuz. Bu maci kaybederlerse ligden dusen son takim olmalari muhtemel. Bizim icin cok iyi degil bir sey degil. Mesela Antalya fenere kaybetse bile garanti bir uc puani daha var. Giresun'un bile ligde kalma olasiligi Ankaragucunden daha fazla. Istanbul ya da bunlar dusecek. Biz bu macta 1 farkli da olsa galip gelmeliyiz ama beraberlik ihtimal dahilinde. Haldir huldur saldirip acemilik etmeyelim. Hakkimizds hayirlisi neyse o olsun.

7 mactir yenilmiyorlarmis. Ligde kalmayi garantileyemisler henuz. Bu maci kaybederlerse ligden dusen son takim olmalari muhtemel. Bizim icin cok iyi degil bir sey degil. Mesela Antalya fenere kaybetse bile garanti bir uc puani daha var. Giresun'un bile ligde kalma olasiligi Ankaragucunden daha fazla. Istanbul ya da bunlar dusecek. Biz bu macta 1 farkli da olsa galip gelmeliyiz ama beraberlik ihtimal dahilinde. Haldir huldur saldirip acemilik etmeyelim. Hakkimizds hayirlisi neyse o olsun.
baştan aşağı yanlışlarla dolu bir mesaj

Taktik savasi bekliyorum, en yanlis hamle bütün riski alip herseyi öne atip erken gol aramamiz olur. Sabirla cok fazla riske girmeden gol atmaya calismamiz gerek. Aksi taktirde büyük ihtimal kontra golu yeriz ondan sonra maci cevirmek cok zor olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dortmund örneğini de kabul etmiyorum kulübe hakaret etmek gibi bir şey oluyor. Cumartesi günü Dortmund yerine Mainz ile biz oynasaydık rahat kazanıp şampiyon olurduk maçı 90 dakika izledim 70'e kadar şampiyon olacak bir takım gibi oynamadılar 0-2'den sonra ilk yarı sonunda 1 tane net pozisyonları vardı Reyna ve Duranville girdikten sonra şampiyon olmak isteyen bir takım gibi oynadılar onda da değişikliklerde çok geç kaldılar.

Belki Bayern kadar ambargo koymadık ama Real Madrid de la liga'ya ambargo koyamadı işin içinde kupa varsa Galatasaray'ın 2 kulüpten farkı kalmıyor.
Dün ben de yazdım, Dortmund yerine biz olsaydık Mainz'ı yenmeyi bırak o sahaya gömerdik.

Adamlar şampiyonluk kaybetmiş hâlâ romantik romantik şarkı söylüyorlar maç sonu. Böyle embesil bir kulüp böyle embesil bir taraflarla 10 yıl sonra şampiyonluğa yaklaşmış şu hallerine bak. Söke söke şampiyon olman lazım her şey kendi elindeyken.

Kim bizi Dortmund ile kıyaslıyorsa Galatasaray'ı zerre tanımıyordur. Hatta gitsin başka takım tutsun. Bıktım haftalardır şu ezik taraftar tablosundan. Fener ile bir tutuyorlar bizi.

Hiç istemeyeceğimiz bi senaryo ama şu maçta berabere kalsak şikeciler bize 3 fark atmak zorunda. Öyle oynarlarsa da geçişlerden ilk maçta olduğu gibi delik deşik ederiz onları.O yüzden son 3 haftada olduğu gibi beraberliği cebe atıp öyle oynamamız lazım.Zahid,diack,beridze,milson tarzı atletik adamlara boş alan vermeden kalitemizle dövmeye çalışmalıyız 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum bu maçtan başka bi şey düşünemiyorum.

Dün ben de yazdım, Dortmund yerine biz olsaydık Mainz'ı yenmeyi bırak o sahaya gömerdik.

Adamlar şampiyonluk kaybetmiş hâlâ romantik romantik şarkı söylüyorlar maç sonu. Böyle embesil bir kulüp böyle embesil bir taraflarla 10 yıl sonra şampiyonluğa yaklaşmış şu hallerine bak. Söke söke şampiyon olman lazım her şey kendi elindeyken.

Kim bizi Dortmund ile kıyaslıyorsa Galatasaray'ı zerre tanımıyordur. Hatta gitsin başka takım tutsun. Bıktım haftalardır şu ezik taraftar tablosundan. Fener ile bir tutuyorlar bizi.
Dortmund 2 gol yemeyip 2 gol atsa şampiyon oluyordu maçın başında bile Mainz'a net fırsatlar verdi 0-0'ken bunu görmeleri lazımdı 70'e kadar pozisyona giremediler Reyna ve Duranville girdikten sonra takımları hareketlendi. Bu 2 oyuncu 45'de girse bile maç dönerdi.

Bizim son 3 haftadır bizim takımın oyununu eleştirici yazılarda vardı şampiyonluk öyle değil kaleyi kapatıp gol attığın zaman geliyor. 3 maçta 0.55 xG vermişiz 1 bile değil. Ankara maçında da şampiyonluk futboluyla işi bitireceğiz.

Dortmund 2 gol yemeyip 2 gol atsa şampiyon oluyordu maçın başında bile Mainz'a net fırsatlar verdi 0-0'ken bunu görmeleri lazımdı 70'e kadar pozisyona giremediler Reyna ve Duranville girdikten sonra takımları hareketlendi. Bu 2 oyuncu 45'de girse bile maç dönerdi.

Bizim son 3 haftadır bizim takımın oyununu eleştirici yazılarda vardı şampiyonluk öyle değil kaleyi kapatıp gol attığın zaman geliyor. 3 maçta 0.55 xG vermişiz 1 bile değil. Ankara maçında da şampiyonluk futboluyla işi bitireceğiz.
2 gol atmayı bırak senin eline penaltı fırsatı geçmiş 0-1'den 4 dakika sonra. Orada penaltıyı atsan bu maçı söke söke alırsın taraftarla falan.

Net aptal camia. Son şampiyonluklarda bizim şampiyonluk maçlarını düşün. IBB'yi, Beşiktaş'ı hepsini sahaya gömdük son iki şampiyonluk maçında. Hatta IBB'ye 4 tane mi 5 tane mi ne attık 2 tane saydı şerefsizler.

Rakibi seve seve alacaksın böyle maçları.

2 gol atmayı bırak senin eline penaltı fırsatı geçmiş 0-1'den 4 dakika sonra. Orada penaltıyı atsan bu maçı söke söke alırsın taraftarla falan.

Net aptal camia. Son şampiyonluklarda bizim şampiyonluk maçlarını düşün. IBB'yi, Beşiktaş'ı hepsini sahaya gömdük son iki şampiyonluk maçında. Hatta IBB'ye 4 tane mi 5 tane mi ne attık 2 tane saydı şerefsizler.

Rakibi seve seve alacaksın böyle maçları.
Bayern'in bu kadar kötü olduğu bir senede kaleci ve forvet sorunu yaşarlarken şampiyon olamıyorlarsa daha da olamazlar. Terzic tecrübesizliğiyle verdi, Dortmund'un başına 1 maçlık Okan hocayı koysak rahat şampiyon olurdu. Büyük hoca kolay olunamıyor.

Başakşehir o sezon çok az gol yemişti 2. yarı 4 tane attık 2'si çok ufak farkla gol olmadı 2'si gol oldu. Adamlar 33 maçta 20 gol yemişlerdi 1 maçta %20'sini attık sayılır. Bu saatten sonra takımda gevşeme olmaz aksine Ankaragücü maçında daha diri daha kuvvetli daha istekli tüm sezonun ödülü olacak maç olacak.

A.gücü'nün ciddi düşme adayı olması, genel düşüncenin aksine bizim için çok daha avantajlı bir durum.
Evet biz de heyecan yapacağız belki ama onlar bu stresle hataya çok daha açık olacak.

Benim gözümde ligdeki en rahat maç budur, her türlü alacağız.

Bir kere yenmemiz cok normal ve buyuk olasilik. Bir cok acidan. Bir suredir yenilmiyor oluslari birsey anlatir ama cok sey anlatmaz.

Ote yandan dedigini katiliyorum.

Elimizde 2 avantaj var;

1- 5 Puanlik bir fark
2- +3 ikili averaj

Ikisinden en az 1'ni korumamiz gerekecek sekilde oynarsak isin ucu temiz bir sampiyonluk. Bu nedir, ya yen gec, ya da yenilme ve sonraki mac iceride rakibini ez. En azindan yine yenilme, gule oynaya sampiyon ol.

Son düzenleme:
ankaragücü kazanacak diyenleri engelleyın yoksayın

Geri
Üst Alt