Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
Bu maça göğsümüzde Türk Bayrağı ile çıkabiliyor muyuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçim sonrası kestimSenin bıyıklarına noldu ?
Açıkçası detaylı düşünmedim ama yöneticilerin maç sonrası söylemleri dahi önemli özellikle.menapoz kari hakemler üzerinden isim vererek vurmak lazım hatta erden başkan soyleyecklerimiz var diyordu oradan biraz konusmali bencene gibi mesela rdas
sırf bunun için uğraşacaklar .Tahrik edici oynayacaklar. Bir dahaki sezona tribün kapama ve oyunculara disiplin cezası verilmesi için uğraşacaklardır.
Adamlarin kupa maci var + macin bizim icin derbi harici onemi yok. Oyle bir sey olursa taraftar onlari feci yaparİki İrfan ve mhy piçlik yapacaktır sahada şüphesiz. Dikkat etmeliyiz. Gerginlik çıkmadan rahat rahat taşak geçmeliyiz. Eğlenmeliyiz işte
%100. 1 taşla 5 kuş vuracağımız müsabaka@Uğur İz derbi obezi olarak galibiyet hedeflediğini düşünmekteyim
Yenilgi durumunda tadin kaçar mı ?%100. 1 taşla 5 kuş vuracağımız müsabaka
SussYenilgi durumunda tadin kaçar mı ?
Seversin pomp sözün var unutma zurnovada
Erken bir gol atarsak cok cabuk dagilabilirler bence ya. Hani belki Jesusun veda maci olur biraz kenetlenirler dedim ama takimda jesusu sekleyen yok zatenŞimdi bizim oyuncular bu maçı ciddiye alıp 6-0 ya da 7-0 yenebilirler aslında.
Ama yapacaklarını sanmıyorum.