⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Son maçta kırmızı görüp moral kaybeden Zaniolo'yu Mertens'in yerine ilk 11 başlatmamız doğru olur. Ben Zaniolo'nun bu maçta inanılmaz istekli ve motive olacağını düşünüyorum. Mertens'in son dönemdeki formsuzluğu da ortadayken Zaniolo'nun ilk 11 başlaması gerekli.

Mhy veya irfancan’ı sahanın ortasında döverek yine kırmızı görür. Ama bu sefer taraftar onu ayakta alkışlar.

Son maçta kırmızı görüp moral kaybeden Zaniolo'yu Mertens'in yerine ilk 11 başlatmamız doğru olur. Ben Zaniolo'nun bu maçta inanılmaz istekli ve motive olacağını düşünüyorum. Mertens'in son dönemdeki formsuzluğu da ortadayken Zaniolo'nun ilk 11 başlaması gerekli.
sampiyon takimi bozmaz

gidisata göre gomis, zaniolo vs. 2. yari oyuna girer

Muslera
Boey Nelsson Apo Dubois
Torreira Berkan
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi
Oyun kurmada Zaniolo Berkan - Mertens Olivieraya göre çok zayıf kalır o yüzden Kazımcan yerine Dubois yapılıp oyun ileri ittirilip bektende kurulabilir.
Mertens Oliviera bu maçta iyice yorar, İcardinin falanda pil erken bitebilir hırslı oynayacak olmasına rağmen.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Rashica Mertens Kerem
Icardi​

şampiyonluk nikahı basıldı şimdi düğün zamanı
55222956-17CC-47AD-8C72-E293EFAB3000.webp

Fenerin tek espirisi sagdan Arda ile oynamak. Kerem'i 10 gibi oynatip sola Rasit sag tarafa Zanilo nasil olur?

Muslera
Boey Nelson Abdu Kazim
Torreira Berkan
Zani Kerem Rasit
Icardi

Geri
Üst Alt