⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Hakem belli olmadi mi ?

1685696046926.webp

kodumun salağı

Totem olsun diye izlememeyi düşünüyorum, haber bültenlerinde sağ üst köşeden takip edicem xD

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Abdulkadir Bitigen yönetecek.

kazımcanla baslamamak lazım ankara macında cok yıprandı o kanadımız
Yağışlı havada oynamaya alışık değildi çok kaydı diye umut ediyorum. Alisir insallah. Normalde oynadığı en kötü maçıydı ama düzgün havada beşiktaşa karşı oynadığı oyunu biliyoruz. Bence hemen kesmeyip şans vermek lazım. En azından ilk 45 dk. Gol yedirirse de yedirsin aslan parçası. Şampiyon olduk zaten tecrübe kazanmış olur...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yağışlı havada oynamaya alışık değildi çok kaydı diye umut ediyorum. Alisir insallah. Normalde oynadığı en kötü maçıydı ama düzgün havada beşiktaşa karşı oynadığı oyunu biliyoruz. Bence hemen kesmeyip şans vermek lazım. En azından ilk 45 dk. Gol yedirirse de yedirsin aslan parçası. Şampiyon olduk zaten tecrübe kazanmış olur...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pp yorum uyumu

Sosyal medyada yok GS tarihinin en önemsiz maçı, yok U19 ile çıkalım ehühi benzeri mesajlar görüyorum. Yaklaşık 9 senedir evimizde FB'yi yenemediğimizi göz önünde bulundurarak tam kadro ve tam konsantrasyon ile içlerinden geçmemiz gereken bir müsabaka.

kodumun salakları maç başı santrada 1 dk topa dokunmayıp federasyonu alkışlayacaklarmış hakemler doğradı diye .

5 para etmez bunlar . yavşak sürüleri sizi

Geri
Üst Alt