Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.608
- 90.202
- 5.003
Ayqut show
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın baskanimAyqut show
Günaydın Aykut! İnternette ki hamlelerimize dikkat edelim!!!Günaydın baskanim
Hangi hamle başkan :/Günaydın Aykut! İnternette ki hamlelerimize dikkat edelim!!!
Yuh!! Uğur Dündar yönetseydiGalatasaray-Fenerbahçe derbisini Abdulkadir Bitigen yönetecek.
Yağışlı havada oynamaya alışık değildi çok kaydı diye umut ediyorum. Alisir insallah. Normalde oynadığı en kötü maçıydı ama düzgün havada beşiktaşa karşı oynadığı oyunu biliyoruz. Bence hemen kesmeyip şans vermek lazım. En azından ilk 45 dk. Gol yedirirse de yedirsin aslan parçası. Şampiyon olduk zaten tecrübe kazanmış olur...kazımcanla baslamamak lazım ankara macında cok yıprandı o kanadımız
Yağışlı havada oynamaya alışık değildi çok kaydı diye umut ediyorum. Alisir insallah. Normalde oynadığı en kötü maçıydı ama düzgün havada beşiktaşa karşı oynadığı oyunu biliyoruz. Bence hemen kesmeyip şans vermek lazım. En azından ilk 45 dk. Gol yedirirse de yedirsin aslan parçası. Şampiyon olduk zaten tecrübe kazanmış olur...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet türk kanı olanlara zaafım var özellikle istiklal marşını kağıda bakmadan okuyabiliyorlarsa...pp yorum uyumu
Böyle bi embesillik yok çık yen daha güzel eğlenceli kutlama yap işteSosyal medyada yok GS tarihinin en önemsiz maçı, yok U19 ile çıkalım ehühi benzeri mesajlar görüyorum.
Neyse ki Okan hocam şampiyonluk kutlama konuşmasında bile FB'yi yenme düşüncesini vurgulamıştı o açıdan rahatım.Böyle bi embesillik yok çık yen daha güzel eğlenceli kutlama yap işte
Bok dokunmazlar, inş gol atarız öyle 1 durumdakodumun salakları 1 dk topa dokunmayıp federasyonu alkışlayacaklarmış hakemler doğradı diye .
5 para etmez bunlar . yavşak sürüleri sizi
Muslera gidip gol atmassa o durumda , hakkımı helal etmemBok dokunmazlar, inş gol atarız öyle 1 durumda