- 3 Haziran 2015
- 56.729
- 65.862
- 4.143
Gizli silah Dede sahaya iniyorNe bu bulmaca mı, ne çıkartmam gerekiyor bu fotodan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gizli silah Dede sahaya iniyorNe bu bulmaca mı, ne çıkartmam gerekiyor bu fotodan
Sneijder'in füzelerinden beri yenemiyoruz değil mi . Fbnin şampiyon olamama süreci ile hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor vay beLigde içerdeki istatistiklere bak yaw rezalet. Bir de maçı takmıyorum diyen saçma sapan postlar görüyorum. Sezonun en önemli maçı
Ekli dosyayı görüntüle 203858
14-15'ten beri içerde yenemiyoruzSneijder'in füzelerinden beri yenemiyoruz değil mi . Fbnin şampiyon olamama süreci ile hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor vay be
2016 da yendik ama podolskinin golünü saymadılar kumandanımLigde içerdeki istatistiklere bak yaw rezalet. Bir de maçı takmıyorum diyen saçma sapan postlar görüyorum. Sezonun en önemli maçı
Yav bari sen yapma. Eğer bu sonuç olursa soy adının flüt yapılması için gerekli lobi çalışmalarına başlayacağım.

Ligde içerdeki istatistiklere bak yaw rezalet. Bir de maçı takmıyorum diyen saçma sapan postlar görüyorum. Sezonun en önemli maçı
PüüüüüüüüFener'i 2014'den beri içeride yenemiyoruz, neredeyse 10 sene olmuş. Bu maçı kazanmamız lazım artık.
Kendi sahamızda ki rezil seriye son vermeliyiz.