⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

Şampiyon olduktan sonra bu maçın pek bir önemi yok benim için. Yensek tabi iyi olur ama hem oyuncuların kutlama havasında olması hem 2 antrenmanla çıkacak olmamız zor olacaktır. Zaniolo, Yusuf'u falan izlemek isterim bu maçta.

Ligde içerdeki istatistiklere bak yaw rezalet. Bir de maçı takmıyorum diyen saçma sapan postlar görüyorum. Sezonun en önemli maçı

Screenshot_20230602_001844_Twitter.webp

Bunlara koymak farzların en büyüğü!

Küfrün mübah olduğu, mutlu çeliğin tribünlerden gelen son ses YAVVVVŞŞŞŞAAAAKKK fenevbahçe diye inlediği ortamda anons isteği, içimizin rahat etmediği ve kupayı bi taraflarına soktuğumuz meşhur o haftayız !

Daha yüksek sesle ulan;

F A A N K F V A S !

Sneijder'in füzelerinden beri yenemiyoruz değil mi . Fbnin şampiyon olamama süreci ile hemen hemen aynı tarihlere denk geliyor vay be
14-15'ten beri içerde yenemiyoruz
90-91'den beri fbden 6 puan alamıyoruz.
22 şampiyonluğumuzda da fbden 6 puan alamadık.
Nef stadı'nda durum 4-4. Yenersek yeniden öne geçeceğiz.

Bir seri daha vardı da hatırlamıyom.

Şu ana dek beğendiğim fikirler top 3 list;

-Kartondan yıldızlar atıp ali koç yıldızları toplasana toplasana toplasana diye bağırmak

-Abdülkerim'in gol atıp formasının altındaki sen bu kadar para eder misin tişörtünü göstermesi

-Maç sonu kupayı ışıkları söndürerek almak

yenilirsek kutlama iptal edilmelidir

Ligde içerdeki istatistiklere bak yaw rezalet. Bir de maçı takmıyorum diyen saçma sapan postlar görüyorum. Sezonun en önemli maçı

Ekli dosyayı görüntüle 203858

Gunlerdir yaziyorum ciddiyet diye. Gunun sonunda derbi ve sahamizda. Ne kadar macin sonuncun puantaj olarak anlami olmasa da bu bir derbidir ve istatistigi tutulacaktir ustune de sezonu guzel kapatmak adina super bir firsat. Yemisim hologram Aslan'i, Simge'yi, Atesdagli'yi. Su maci alsinlar tertemiz bir kapanis yapalim sonra eglence ayarlanir.

Bu arada 1 gun once kampa girince cok birsey degismiyor zaten orta-hafif idman oluyor bunlar genelde. Ama ciddiyet acisindan elestirenlere de katiliyorum.

Fener'i 2014'den beri içeride yenemiyoruz, neredeyse 10 sene olmuş. Bu maçı kazanmamız lazım artık.

Geri
Üst Alt