Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.773
- 22.614
- 2.933
Tamam arkadaşlar anladık iyi golcü almışlar evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiçbi şey yapmadı bjk dimi üstatDikkatle izledim ilk yarıyı şunu söyliyim bjk iyi değil sivas kötü.
DüzeltiyorumDikkatle izledim ilk yarıyı şunu söyliyim bjk iyi değil sivas kötü.
Zorla bjk ovdurcekler bjknin on hatti iyi formda ama sivasi da goruyoruz haftalardir.zaten bjkye paso yatiyolarDikkatle izledim ilk yarıyı şunu söyliyim bjk iyi değil sivas kötü.
Dur daha Giresun Suns ile oynayacaklar hey allam fikstür de fikstür adamlar şu an için oynuyor abi sonrası düşer eder o ayrı konu biz de uçar kacariz bilinmez ama mevcutta gerçekler dediklerinBok atmak yerine doğruları görmek lazım. Kanat organizasyonuyla gol var, merkezden gelip pozisyona girmek var, duran top var. Biz daha Yunus’u, Kerem’i ceza sahasına sokamıyoruz ama adamlar Rosier’i kanat forvet gibi çıkarıp Gedson’u arkasına çekip alan dolduruyor. Aynı şey Salih-Masuaku için de geçerli. Biz on dakika tempo yaparsak umutlanıyoruz, adamlar 45 dakikadır her dakika vites yükseltiyor. Bunun rakibin kötü olmasıyla hiç alakası yok ne yazık ki. Tamamen çalışma ve bol tekrar sonucu ortaya çıkabilecek bir sonuç bu.
Adam kendini parcaliyor heryere saldiriyor ikinci golde stoperin arkasinda bekleyip on direk kosusu muazzamdi gol olmasada dogru forvet kosusu seferovic hep iki stoperin kucagindaAdamların forveti hem oynuyor hem oynatıyor bizimkisi de hortlak.
Bize sivas ve kasimpasa gibi galibiyet hediye edecek kimse yokDüzeltiyorum
bjk coskulu Sivas asiri kötü
Biz de dananin kuyrugunu koparip söyle goller bulsak yakinda Çok iyi olur
bize golcü bir santrafor ve skorer bir kanat şart. öteki kanatı yunus,kerem bi şekilde mecburen idare edeceğiz artık.Düzeltiyorum
bjk coskulu Sivas asiri kötü
Biz de dananin kuyrugunu koparip söyle goller bulsak yakinda Çok iyi olur