SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

Ligin tüm buglarini hal etmiş kargalar

Sırtı dönük oynayan pivot santrfor ✓
Hızlı siyahi kanat ✓
Enerjik ortasaha ✓
Net orta açan seri bek ✓
Azıcık futbolu bilen hoca ✓
Beyni olan 10 numara ✓
Sert ortasaha (Josef) ✓
Sınırsız hakem desteği ✓

Tek eksikleri çirkef bir defans ona da gerek kalmayacak gibi

Bok atmak yerine doğruları görmek lazım. Kanat organizasyonuyla gol var, merkezden gelip pozisyona girmek var, duran top var. Biz daha Yunus’u, Kerem’i ceza sahasına sokamıyoruz ama adamlar Rosier’i kanat forvet gibi çıkarıp Gedson’u arkasına çekip alan dolduruyor. Aynı şey Salih-Masuaku için de geçerli. Biz on dakika tempo yaparsak umutlanıyoruz, adamlar 45 dakikadır her dakika vites yükseltiyor. Bunun rakibin kötü olmasıyla hiç alakası yok ne yazık ki. Tamamen çalışma ve bol tekrar sonucu ortaya çıkabilecek bir sonuç bu.
Dur daha Giresun Suns ile oynayacaklar hey allam fikstür de fikstür adamlar şu an için oynuyor abi sonrası düşer eder o ayrı konu biz de uçar kacariz bilinmez ama mevcutta gerçekler dediklerin

13-19 arası net düşme adayı, çok kötü o takımlar

Onu bunu övmeyin diyorsunuz da 4 maçta 3 gol atamadık bence biz yine de çok şee yapmayalım

Mesajları sayfalar halinde yazmayın,bir cümle ile derdinizi anlatmaya çalışın.Şahsen meydan laurse gibi yazılanları sekreterime okutuyorum.

gercekten dalgaya gerek yok riza falan hikaye, iyi takim bekleriyle orta sahasiyla forvetiyle belli olur, bizde bek yok forvet yok kanat yok, size soru, nasil sampiyon olcaz?

Yani dicek bişe bulamadım. Sivas o kadar kötüki ne izledik anlamadım ptt1 seviyesinde bile değil

Yinede Weg denen herif topçu oğlu topçu. Tapusu bunlarda mı bu herifin?

Sivas eskiye göre kötü.Ligin en formsuz ve kötü takımlarından.Muhakkak bjknin performansında bununda etkisi vardır.Ama adamlar çapına göre transferde çok net iyi yönetiliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt