- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.601
- 4.938
@Özgür Özel fake üyelikle diğer üyelere sataşma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toplamasınlar,düşsünler.iyi topçcusu var,yedege koyuyocharisis 11 başladı. israilli topçu sonradan girdi. rusyadan aldıkları eski marsilyalı da fena değil. toparlarlar kadroyu bir şekilde
Bizimki vasattirBu forumdaki objektiflik :
Komşunun Tavuğu komşuya kaz görünür
- Başkasının malı, bize olduğundan daha değerli görünür. Oysa aynı şey bizde de vardır; ama başkasınınkini bizimkinden üstün buluruz.
Benim gibi düşünen renktas çok demekki teşekkürler@Özgür Özel fake üyelikle diğer üyelere sataşma
Hızlı oynayamıyoruz, topu hızlı dolaştıramıyoruz, sefere giden top geri alınamıyor oyun çok git gelli oluyor. Bu sorun 3 tane kaliteli adamla çözülür bence başka türlü zor. Seferi dün izlerken sinir etti, topçular veriyor geri alamıyor, 2 tane ikili mücadele aldı mı acaba merak ediyorum
Bu ne be ne zaman güldüm ben ona hatırlamıyorum
peşindeyim artık. hamlelerine dikkat etBenim gibi düşünen renktas çok demekki teşekkürler![]()
Kesinlikle iftira. Tek üyeliğim varvekil bey enselenmiş
Bana yetki verin çok kuş yakalarım burda sayın admirimpeşindeyim artık. hamlelerine dikkat et
fake takılacaksan ders verebilirimBu ne be ne zaman güldüm ben ona hatırlamıyorum![]()
israilli oyuncuyu bilmiyorum ama njie alanya macında fena degildi.Şikeden tescilli Sivas başkanı 8jk aşığı rizayi sepetler muhtemelen çünkü taraftarları çıldırmış durumda nasıl.iyi oyuncuları yedek bırakırsın diye
Aman bro o ise girersem forumun yarisi ban yer ben diyimfake takılacaksan ders verebilirim