Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.605
- 5.439
- 633
Hayır is neden günün sonunda bana döndü onu anlamadim. Bide bu maç konusunda kimseye de satasmamistim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IP çakışıyor. bir de gülücük atmışsın.Hayır is neden günün sonunda bana döndü onu anlamadim. Bide bu maç konusunda kimseye de satasmamistim![]()
Yazdığım mesajlarda nerede kuş- karga var? O pozisyonlar penaltı değil mi tüm herkesin penaltı dediği pozisyonlara sen değil diyorsan zaten tamam. Trabzon maçında Kerem, Mertens, Sefer, Gomisx2 bunlar gol pozisyonu değil miydi? Bunlar herkesin gördüğü şeyler bunlara hayal, kurgu diyorsun sonra objektiflik diyorsun, hani objektiftik herkes kabul etmedi mi Gs'nin 3 penaltısının verilmediğini?Simdi ben ne anlatayım renktas sana kızıyorsun hayal dünyası deyince de yine kurgular ustunden yargiliyorsun..
Kardeşim bırakın millete kurulmayı yeminle kendi kendinize bileniyorsunuz şurada 2 yorum bile yapılmıyor milletin keyfinin içine ediyorsunuz..Beğenmiyorsanız hee deyin gecin bırakın millet istediği yorumu yapsın bir ton yönetici var burada kimin kuş kimin karga olduğunu çözerler ..
Bu komploya alet olmamak lazımIP çakışıyor. bir de gülücük atmışsın.
Uzulmeye korkmaya hic gerek yok neden mi. Bjk zaten bu macta puan kaybetse kume dusecek demektir. Cok tirt ekiplerle oynadilar ve kadrolari asiri dar. Oyun planlari da cok tek yonlu
Ha zaten Ghezzal, Rosier, Gedson gibi iyi topculari vardi bunlara Weghorst eklenmis. Adam ligin net sekilde en iyi santrforu. Ucuncu olurlar istikrar saglarlar ve sansli olurlarsa
hayal kırıklığına mı uğrattım üstatAferin!..
Bende anlamadım bu arkadaşa kimse kuş filan demedi sanırım. Niye böyle bu kadar tepkili anlamadım Zor bir gün filan mı geçirdi acaba.Yazdığım mesajlarda nerede kuş- karga var? O pozisyonlar penaltı değil mi tüm herkesin penaltı dediği pozisyonlara sen değil diyorsan zaten tamam. Trabzon maçında Kerem, Mertens, Sefer, Gomisx2 bunlar gol pozisyonu değil miydi? Bunlar herkesin gördüğü şeyler bunlara hayal, kurgu diyorsun sonra objektiflik diyorsun, hani objektiftik herkes kabul etmedi mi Gs'nin 3 penaltısının verilmediğini?
Yazdığım mesajlarda nerede kuş- karga var? O pozisyonlar penaltı değil mi tüm herkesin penaltı dediği pozisyonlara sen değil diyorsan zaten tamam. Trabzon maçında Kerem, Mertens, Sefer, Gomisx2 bunlar gol pozisyonu değil miydi? Bunlar herkesin gördüğü şeyler bunlara hayal, kurgu diyorsun sonra objektiflik diyorsun, hani objektiftik herkes kabul etmedi mi Gs'nin 3 penaltısının verilmediğini?
Ne alaka? Göstere göstere, aksiyon olsun diye yaptığını alem biliyor...hayal kırıklığına mı uğrattım üstat![]()
AhahahahahahahahahhahaahahahaŞimdi son bombayı bırakayım bence bu sezon bizim maçlarda hakemler kötü değil genel olarak .. Bu görüşte çok kişi var ama sırf şu kuş karga yaah antuya muhabbetlerine girmemek için söylemiyorlar bile..
Ahahahahahahahahahhahaahahaha
Ahahahahahahahaha
Rezil bir yorum 3-4 tane net penaltın verilmedi. Sana çıkan sarılar hiçbir rakibine çıkmadı. Yuhhhhhh sana yuhhhh
Senin objektifligine de yuhhhhhhh
Sacmaldin artik
Tamam bundan sonra seni ciddiye almam. Objektif falanda olmadığın kanıtlandı. Çünkü tüm eski hakemlerin bile dediği 3 bazılarına göre 4 net penaltımızın verilmemesini kabul etmiyorsan. Objektifim diyemezsin. Komedi gibi.Şimdi son bombayı bırakayım bence bu sezon bizim maçlarda hakemler kötü değil genel olarak .. Bu görüşte çok kişi var ama sırf şu kuş karga yaah antuya muhabbetlerine girmemek için söylemiyorlar bile..
onlar temposuz herifler yalnızghezzal ve souza döndükten sonra daha net konuşulur. şuan savunmaları epey kötü hucumda nkoudaya bağımlılar.
Yaw hadi işine yaa... Adam espri yaptı. Takıldı fake hesap diye daha şakayı anlamıyosun sen. Durduk yere gelmişsin objektiflik adı altında kendine zorla kuş dedirtmeye çalışıyosun. Kimse kuş dememiş sana triplere giriyosun. Ne dediğin belli değil. Bir sus artık gözünü seviyim senin saçma yazılarını okumaktan gözlerim kanadıDiğer hesaptan hahahaha atmayi unutma