Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jesusu 2.devre kovup ismail gartalı getirirler yine.Geçen yıl Vitor Hocam 3'lü oynuyor diye başta Rıdvan olmak üzere adamı yediler. Üstelik Kim Min Jae vardı kadroda. Jesus ise Lemos ile 3'lü oynuyor ama kendisi prof.
vallah her sene öyleAğustos: "Fenerbahçe Geliyor"
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: 6-0kutlamaları
Aralık: "İkinciyarı bambaşka olacak"
Ocak: Yapılanma şartabi
Şubat:Teknik Direktör Değişikliği
Mart: Fenerbahçe gidiyor
Nisan: BeinSportsiptal
Mayıs: GALATASARAY Şampiyonluğu
Ucuz bir kirmizi kartla 10 kisi kaldilar (yanlis anlaminda demiyorum, Fenerliler hakeme hesap soracagina Valencia'ya sorsunlar o bacagiyla ne yapmaya calismis diye). Bu arada umarim hakem komplosu geyikleri de biter@Ali Bektaş reis gelde iki fener yorumu yap be nerdesin. Gözümüz yollarda kaldı. Maç öncesi, geçen hafta filan çok ovuyodun gel özledik
Her maça farklı 11 ile çıkıp başarılı olmak çok zor iş. İmkansız hatta. Rotasyon dediğin şey yorgunluklardan Avrupa dönüşlerinde falan kullanılır. Fb formasyonu da oyuncuları da her maç değiştirip değiştirip oynatmaya çalışıyo.Şaşırmadım çünkü Fener'in aldığı abartılı sonuçların pek gerçekçi olmadığını düşünüyordum zaten. Açıkçası Fener'in ne oturmuş bir kadrosu var ne de belli bir oyun düzeni. Böyle bir kadroda zaten bunu yakalamaları da zor olacaktır diye düşünüyorum. Açıkçası Fener'den daha iyi bir durumda olduğumuza inanıyorum ama doğru ve iyi transferler gelmeli.