SL 22/23 H:4 | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 29 Ağustos

Ikpeazu kardeşimiz serengeti ormanlarında dakika yiyerek büyümüş.

Ağustos: "Fenerbahçe Geliyor"
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: 6-0kutlamaları
Aralık: "İkinciyarı bambaşka olacak"
Ocak: Yapılanma şartabi
Şubat:Teknik Direktör Değişikliği
Mart: Fenerbahçe gidiyor
Nisan: BeinSportsiptal
Mayıs: GALATASARAY Şampiyonluğu
vallah her sene öyle😂

Şaşırmadım çünkü Fener'in aldığı abartılı sonuçların pek gerçekçi olmadığını düşünüyordum zaten. Açıkçası Fener'in ne oturmuş bir kadrosu var ne de belli bir oyun düzeni. Böyle bir kadroda zaten bunu yakalamaları da zor olacaktır diye düşünüyorum. Açıkçası Fener'den daha iyi bir durumda olduğumuza inanıyorum ama doğru ve iyi transferler gelmeli.

@Ali Bektaş reis gelde iki fener yorumu yap be nerdesin. Gözümüz yollarda kaldı. Maç öncesi, geçen hafta filan çok ovuyodun gel özledik
Ucuz bir kirmizi kartla 10 kisi kaldilar (yanlis anlaminda demiyorum, Fenerliler hakeme hesap soracagina Valencia'ya sorsunlar o bacagiyla ne yapmaya calismis diye). Bu arada umarim hakem komplosu geyikleri de biter

Neyse bu vaziyete ragmen teslim olmadilar hatta yakaladiklari pozisyonlarla maci 10-10 durumuna getirdiler. Konya mac 10-10 olunca daha ciddi oynadi Fener'in defansif zafiyeti devam ediyor, Bütüçi getirdi maci; Konya da cok iyiydi diyemeyecegim

Bence Konya'nin gorece savunmasina karsi yetersiz kaldilar ama macin 10 kisi gidisati dusunulunce basariliydilar. IKPEAZU ise tam bir STSL fenomeni olmaya aday

Son olarak imali imali mesaj yazmayi kesmeni rica ediyorum. Yeter bu kadar taciz

Hakem komplosu uzerine konusup ortami germek ve suyu bulandirmak bize zarar verir. Bugun boyle bir durum olmadiginin farkina varmissinizdir umarim. Hem takimi basarisizliga hazirliyor bu geyik, hem olasi basarisizliga bahane oluyor, hem de eksiklerimize odaklanmamiza engel oluyor

Fener de hic magduriyet cikarmasin. Valencia budur iste surekli pis oynar. Bazen lehine olur kirmizi kart aldirir penalti aldirir, bazen de boyle sucustu yakalanir basini yakar. Valencia'nin nasil bir futbolcu oldugunu inkar etmeden saksaklarken iyiydi, simdi aglamasinlar

Şaşırmadım çünkü Fener'in aldığı abartılı sonuçların pek gerçekçi olmadığını düşünüyordum zaten. Açıkçası Fener'in ne oturmuş bir kadrosu var ne de belli bir oyun düzeni. Böyle bir kadroda zaten bunu yakalamaları da zor olacaktır diye düşünüyorum. Açıkçası Fener'den daha iyi bir durumda olduğumuza inanıyorum ama doğru ve iyi transferler gelmeli.
Her maça farklı 11 ile çıkıp başarılı olmak çok zor iş. İmkansız hatta. Rotasyon dediğin şey yorgunluklardan Avrupa dönüşlerinde falan kullanılır. Fb formasyonu da oyuncuları da her maç değiştirip değiştirip oynatmaya çalışıyo.

Skor geldikçe kimsenin sesi çıkmazda işler 2 hafta boka sardı mi futbolcular arası homurdanmalar başlar. Ben oynamaliydim neden yedek kaldım vs diye. Ondan sonra karışır gider ortalık. Fb geniş kadro olayını çok başka boyuta taşıdı bu sene. Basit değil bu kadar oyuncuyu zaptedebilmek.

GscimbomMobile

Adil malı da kadro dışı kalmalı. Salak olmak lazım o hareketi yapmak için

GscimbomMobile

Konya'da cok ciddi stoper problemi var. Bekler, Hacıahmetoviç, Bütüçi ve Ikpeazu ise lezziz bir ekibin dislileri olmaya aday

Geri
Üst Alt