maç hem eskişehirde oynanıyo,hemde konya formda falan değildi.istanbula 4 atmaları bişeyi değiştirmez.istanbul kadro olarak yetersiz.2.yarı konya da 10 kişi kalmış ama fbnin pozisyonu dahi yok
dedik,abartmayın diye
dedik,abartmayın diye
büyük hoca mi diyosunJJ'nin hakemin kirmizi kart kararina hic karsi cikmamasi, tabletten pozisyon tekrari falan izlememesi, saga sola bagirmamasi Fener camiasinin DNA'sina aykiri
Ona zaten suphe yok ama karakterine laf eden Benficalilar bos konusuyormus dedirttibüyük hoca mi diyosun

jesus hocami severim benfica zamani hastasiydimOna zaten suphe yok ama karakterine laf eden Benficalilar bos konusuyormus dedirtti
Taa ilk macta hakem falan konusmamaliyiz, daha iyi olmaliyiz demisti. Enteresan biri normalde Fener'de boyle seyler olmaz. €7m verdikleri icin tahammul etmek durumundalar![]()
Ekli dosyayı görüntüle 175631
Şampiyonluk buradan çıkacak ve herkes eşit puanlarda. Lig haftaya yeniden başlıyor. Ama bizim şöyle bir avantajımız var. Şu 5 takım içinde en zor deplasmanları geride bırakan takım biziz. Diğerleri bizim kadar zorlu bir fikstürden geçmedi.
Ayriyeten bizim fikstür çok zorlu ve sikecilerin hep iç saha ve basit deniyor.fakat ligin 2.yarisinda onlar kol gibi deplasmanlara giderken biz istanbuldan cikmiyacaz gibi birseyEkli dosyayı görüntüle 175631
Şampiyonluk buradan çıkacak ve herkes eşit puanlarda. Lig haftaya yeniden başlıyor. Ama bizim şöyle bir avantajımız var. Şu 5 takım içinde en zor deplasmanları geride bırakan takım biziz. Diğerleri bizim kadar zorlu bir fikstürden geçmedi.
muhtemelen öyle baba parası yiyen adam hastalığıali niye süreklı saunadan cıkmıs gibi
Hayır bunlar utanmadan hangi yüzle bizden futbolcu istiyorlar ben onu anlamıyorum?
Renktaş 2. sarıdan bahsediyorsan eğer çok yerinde bir karttı o. Osayi geçseydi arkada bomboş adam vardı.Adil malı da kadro dışı kalmalı. Salak olmak lazım o hareketi yapmak için
GscimbomMobile
7 milyon euro?Ona zaten suphe yok ama karakterine laf eden Benficalilar bos konusuyormus dedirtti
Taa ilk macta hakem falan konusmamaliyiz, daha iyi olmaliyiz demisti. Enteresan biri normalde Fener'de boyle seyler olmaz. €7m verdikleri icin tahammul etmek durumundalar![]()
Burhaniye ye kaçtık 3-4 günlüğüne, şimdi girdim eve@Sertan Nalbant statta mısın?