⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

3 tane %100 pozisyonu kaçırmaya hakkın yok arkadaş. Hemen kaliteli bir kanat ve adam gibi forvet alınmalı.

Seferoviç, Kerem ve Oliveira rezalet ötesi oynadılar.

Boey satanın da taaaaa....
Oliviera bence iyiydi bugün çok uğraştı ve ilk defa rakip takımı oyunu küçümsemeden oynadığını gördüm.

oliveiranın kendini bulmaya başlamasına özellikle çok sevindim.Mertens king ,yunusuda çok beğendim valla boey olum sen ne yapıyorsun maşallah sana boeyi satmak ihanettir.BErkan bence kısa sürede fena oynamadı bir güven gelmiş sanki.Kerem malesef olmuyor olmuyor.Sefer tam bir hayal kırıklığı valla doğru yoldayız.Savunma sıkıntımız maşallah yok orta 3 lü bence gayet iyi hücümsal sorunlarımız var ve iyi bir forvet ile iyi bir sol açıkla yada keremin geçen seneye dönmesiyle buda çözülür

Yok mu yahu Fransa da filan beygir gibi süratli bir Afrikalı yetenekli kanat oyuncusu ucuz yollu filan

Ee şimdi eksikleri mi sayacağız? O yedek kaleci genç milli takım kalecisi as olan geçen hafta 5 yedi bunlar bana göre anlamsız karşılaştırmalar
hocam takım hafta içi maç yapıyo eleniyo sen de bir hafta yatmada bi gol at bi zahmet

yazik oldu ~ buldugumuz yuzde yuzluklerden birini atmaliydi... cok tecrubeliler kacirdi + kerem.
rakibin as kalecisi sakat, buna ragmen buldugumuz tum sanslari kalecinin ya onu , ya yani basina plaseledik.... ozellikle *mertens den hic beklemezdim o kacirilisi her ne olursa olsun.

son olarak.
transfer de forvete kimi alirlarsa alsinlar. . . * orta saha ozelinde transfer sezonu baslarindan beri bir kac kez ozellikle vurguladigim isimler arasinda olan brezilyali *evander 'elzem.nacizane gorusum.

Geri
Üst Alt