Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen haftaki Valencia 'ya verilen penaltimsi bir pozisyon.Ben vermem ama rakiplere veriliyor.Maçın başında mertensin bi pozisyonu vardı penaltı mıydı?
buAynen gumushane spor 4 atardi da biz atamadik.. Futbol mu ya ? İzleyicillik bumu
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapma iste. Bu deplasman kimse puan alamiyacak. Herkes ts yi afyon spor yaptiHaklısın renktaş ama keyfimiz kaçmasın diye kendimizi avutuyoruz işte.
vallah bende anlamiyorum yorgun eksik trabzona karsi berabere sevinmis hale gelmisiz4 maç iki son dk golü takımı beğenen var ne desek boş
Yanlız hocam pva nin oradan orta kesmesi daha tehlikeli olurdu. Yan ortadan ziyadeO değilde dakika 90 artı 5 oliveira ceza sahasına orta keseceğini pvaya veriyor topu. Lan ordan Gol mu atcan sen hirbo
katılmıyorum bitane olumlu hareketi yok pvanın keremden bagımsızPva yı beğendiğimi söyleyemem ama kerem kimin önünde oynarsa arkadaki kötü görünecek
Evet ama bizde komple yeni bir takımız dikkat edersen paslarda anlaşmazlıklar oluyor sol açık ve çok net bir golcü lazım.Rakibimiz yorgundu, onemli eksikleri vardi ve iyi oynamadı.
oha ele bak. toreiranın göte çarptı sandım o top herif resmen kesmis eliyle
yarısı sakat dediğin takımın daki elle tutulur tek sakat uğurcandı ,visca deme yerine oynayan daha iyi hee sen abddülkadiri diyorsan keşke o oynasaydı leş gibi son maçlarda.Sen kendini kandırma takım iyi yolda .Bırakalım kendi kendimizi kandırmayı. Adamların yarısı sakat zaten ve yorgun olan taraflar. Rezil kepaze bir oyun oynuyoruz lig başladığından beri.
Rakibimiz yorgundu, onemli eksikleri vardi ve iyi oynamadı.
Sana söverim. Gamlı baykuş uzaguiza iyi forvet o zaman atamıyo ama pozisyon buluyo
Bir bek 1 kere isabetli top atamaz mı yahu, havadan ya da yerden fark etmeksizin son pasları ya da tercihleri tümden faul adamın. En çok pva'ya çıldırdım şu maçta.Bu PvA'ya iyice sinirlenmeye başladım. Bir futbolcunun bütün tercihleri nasıl hatalı olur ya? Bir de bu herif EPL'den geldi. Şaka gibi.
oha ele bak. toreiranın göte çarptı sandım o top herif resmen kesmis eliyle
saçmalama ya maçı izledin mi senoliveria cok cok kötü oynadi 33 yasinda selcuk bundan iyi