⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Pva defansif olarak cok iyi ama hucuma cikinca sacma tercihler yapiyor

Berkan şaşırtıcı derecede iyi oynadı umarım sürpriz bir rotasyon katkısı alırız ondan, Boey yine fena bir maç çıkarmadı. Mertens 85. dakikada bizim yarı sahada Cornelius'tan top aldı cidden bu kadar mücadeleci olacağını düşünmemiştim biraz daha kondisyonla çok daha iyi olacak. Torreira ve Oliveira biraz etkisiz kaldılar ama ortalama oynadılar yine de. Torreira da umarım ciddi bir şey yoktur. Barış Alper'i çok daha erken almalıydık oyuna hele de Kerem bu kadar etkisiz oynarken.

O değilde dakika 90 artı 5 oliveira ceza sahasına orta keseceğini pvaya veriyor topu. Lan ordan Gol mu atcan sen hirbo
Yanlız hocam pva nin oradan orta kesmesi daha tehlikeli olurdu. Yan ortadan ziyade
cepheden gelen yüksek toplar daha tehlikeli olur benim fikrine gore

Bırakalım kendi kendimizi kandırmayı. Adamların yarısı sakat zaten ve yorgun olan taraflar. Rezil kepaze bir oyun oynuyoruz lig başladığından beri.
yarısı sakat dediğin takımın daki elle tutulur tek sakat uğurcandı ,visca deme yerine oynayan daha iyi hee sen abddülkadiri diyorsan keşke o oynasaydı leş gibi son maçlarda.Sen kendini kandırma takım iyi yolda .

Kerem ve Yunus kendine gelmeli ayar olmaya başladık artık bu takım sizin üstünüze kuruldu be canlanın

Bu PvA'ya iyice sinirlenmeye başladım. Bir futbolcunun bütün tercihleri nasıl hatalı olur ya? Bir de bu herif EPL'den geldi. Şaka gibi.
Bir bek 1 kere isabetli top atamaz mı yahu, havadan ya da yerden fark etmeksizin son pasları ya da tercihleri tümden faul adamın. En çok pva'ya çıldırdım şu maçta.

Hiç 10 Numara transfer etmeye gerek yok.

İki kanat oyuncusu al. Yunus'u 10 numara oynat. Kerem'i yedek bırak, Mertens'i en uca koy, arkana yaslan.

--------------Okan--------------
Boey--Nelsson--A.kerim--H.Ünsal*
--------------Torriera-------------
---------------Sergio-------------
Keita*--------Yunus-------Ribery*
--------------Mertens------------

Kerem nefret ettirdin kendinden nefret. Hamle yapıyor, boşa giderse ikinci hamlesi koşmak geri dönmek yerine el kol hareketi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt