⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Maça gelirsek, ya da bosverin gelmeyelim. Şuan puan ışığı gözükmüyor..

Güzel maç olur.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bizim maç öncesi bu sezonun tartışmasız en önemli maçına çıkacak Kopenhag ile ucl'de ya tamam ya devam maçı

Bütün eforlarını orada harcayacaklar.

Bu avantaj sayesinde galibiyetle dönebiliriz diyorum

(Hatırlayın geçen sene Avrupa sonrası maçlarımızda hep performansımız düşmüş puan kayıpları yaşamıştık.)

Sonuç umurunda değil ama kırılgan takım havasından çıkmamız lazım mücadele edelim 3-2 yenilelim gerekirse ama böyle başı kesik tavuk gibi dolasmasin oyuncular herkes stresli görünüyor altı üstü bir lig maçı telafi edilir ama umut veren oyun olmalı

Büyük maçların havası her zaman farklı olur. Geçen sezon saçma sapan hatalarla 2-1 kaybettiğimiz içerdeki Trabzonspor maçından önce de sosyal medyada Trabzon 5 atar, Galatasaray bu haliyle Trabzondan fark yer vb konuşmalar vardı. Maç içinde Trabzon kaleye gidemedi ta ki saçma sapan Marcao ve Taylan hatalarına kadar. Üstüne üstlük biz o ara o kadar rezalet sonuçlar alıyorduk ki.

Takım kimyası bozuk, hoca yeni gelmişti. Oyuncular mental açıdan bitik vs vs. Şimdi ise sezon başı kimse daha tam anlamıyla hazır değil, Trabzonspor bugün Antalya ile oynayacak bakalım 4 gün önceki Kopenhag maçı bu akşam Antalya deplasmanında nasıl etki edecek? Bu bile ölçü olacak. İlk Kopenhag maçını 2-1 kaybetmiş olmaları bile rövanş maçında kazanmak için ekstra efor sarfetmelerine neden olacak, bu da avantaj olacak. Türk Takımları son yıllarda hem Avrupada hem de kendi liglerinde malesef başarılı olamıyorlar. Bu yüzden çok karamsar bakmıyorum ben bu maça bizim hazırlanmamız için 7 gün var, hazır olmayan oyuncular daha da hazır hale gelir diye düşünüyorum. Bir de Mertens tam hazır olmadan ilk 11 oynatıp da kredisi olan puan kayıplarının olası Mertens sakatlığı sonrası kredisiz hale dönüşmesini istemem o yüzden forvet arkasında Emre yerine Cica olmasını yeğlerim.

Ts çok sertleştirecek maçı, biçmeye çalışacak, sakatlık bile olabilir
Hakemler de yine apo’ya yaranmak için doğrayacaklar bizi
Reaksiyon verirsek takım olmuşuz demektir ama herkes yine vurdumduymaz olursa hakem daha da ezer
Bu şartlarda 1 puan iyidir bu maçta

Kerem ve yunus istediği alanları bulabilir biraz becerikli olabilirsek alma şansımız var.

akıllı oynamalıyız

Antalya maçının acısını bizden çıkaracaklar diye yorumladım.

Geri
Üst Alt