⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Az gol yiyoruz, az gol yemeye devam etmemiz gerekiyor. Trabzon'un 5 gol yediği, Beşiktaş ve Fener'in 3 gol yediği yerde biz 3 maçta sadece 1 gol yemişiz o da son dakikalarda bireysel hata yüzünden. Golü bir şekilde buluruz yeter ki az gol yemeye devam edelim.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torreria Sergio Cica ile başlar mi acaba hoca. Diğer taraflar aynı kalacaktır yüksek ihtimal. Hafta içi maçın uzatmaya gitmesi de çok işimize gelir

Çok zor gibi görünen maç. Üstelik geride Abdül denilen saatli bomba varken.

Mecburen geride kabul edeceğiz. Kontralardan faydalanabilirsek kolay bir maç olabilir. Geçen sene maç başında 2-0 öne geçmiştik. Ama koruyamadık.

antalya maçının 5-2 lik skoru hiç olumlu bakılmasına neden olmasın 2-0 dan antalyada 2-2 ye getirmiş bir trabzon var sonuçta (hatta 3-3 oluyorduda dönüşüne 4-2 oldu)

ama defansif boğucu oyunumuz az biraz var , ts avrupa maçıda oynayacak yanlış hatılamıyorsam. en kötü beraberlik çok iyi olacaktır.

bizim bu sezon derbi deplasmanlarında en azından kaybetmeme içeride de tokatlamamız gerekmekte . özellikle geçen seneden sonra.

Taraftar olimpiyat stadını bile dolduruyor maşallahları var. üstüne koydukça havamız kazanmasını bilen bir hale gelecektir. lig özelinde önemli

Ya Kerem ya da Yunus iyi oynamali.
Sadece Emre oynayacak mi merak ediyorum.

Top mop oynadığımız yok açık söyleyim ufukta hiç iyi şeyler beklemiyor bizi. En saçma takımlara karşı bile ne oynadığımızı kestiremiyorum. Gol bulma konusunda çok sıkıntılıyız. Futbolcuların manasız bir şekilde kulübe girdikleri andan itibaren ozgüvenleri yerin dibine giriyor. Kaleye 1 metre mesafeden tek işi gol atmak olan santrfor un pas vermeyi falan tercih ediyor vallahi bunalıma girdim.

Midjsto yok. Emre akbaba kesin oynamaz diye düşünüyorum.

Okan hocamdan böyle bi diziliş bekliyorum:

------------Muslera-----------
Boey--Nelsson--Abdus--PVA
--------Torreira----------------
-------------------Sergio------
------------Berkan------------
--Yunus--------------Kerem--
-----------Seferovic-----------
Yenilmeye geldim kadrosu bu. Mertens kesinlikle yazilmali.

Geri
Üst Alt