⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Bir Kerem PVA kanatlarina bakiyorum bir de boey Yunus kanatlarina bakiyorum bir taraf felç diger taraf isliyor
kanimca, cok dogru bir tespit sevgili kemal. arti olarak ekleyebilecegim ;
seferi tandemin gobegine birakip ucurum yaratmamizi anlamsiz buldum. sergio one cikmayacaksa<> mertens neden bolca derine geliyor anlam veremedim. . . <=> geldiginden dolayi da, sefer ileride her atilan topta tatli sert sindirildi toplar rakibe verildi. ya onu cift yapacaksin dusenleri toplayacaksin, ya mertens'i serbest dolastirttirmayacaksin.

macin ilk yarida iyi tarafi; sag tarafimiz . bir iki pozisyon disinda defansif olarak olumlu iidi bu bolge.
yunus cok bos kaliyor ters kanattan uzun top bir kez bile denenmedi, merkezdeki lucas veya sergio bunu gorup pva dan topu ivedi alip ters kanada yollasa, kac kez bire bir kontra yakalariz kim bilir...

mertens'in kacirdigi golde yunus cok iyidi mertensin vurusu tam tersi.

kerem'in sanssizligi o bolgede larsen ve bartha ikilisi ile saglam kapatilmasi. ozellikle bartha geriden cok iyi okudu o araya atilan toplarin cogunu.,, pva yine ortalarinda etkisiz, paslarinda verkac bazli yine taca godnerdigii bir pasi vardi, orda pasi verebilse onu bos oyuncunun.

trabzon defansi one cok cikmadigindan, baris girse ne derece verimli efektif olur bilemiyorum.
kendisi, kerem den daha mobilite , bu da ustteki sag bek ve sag stoperin dengesini bozma adina seceneklerden biri.

sut az cekiyoruz. frikik kazanamiyoruz.

kim girmeli konusunda eldeki isimlerden, misal emre akbaba her ne kadar istenilmese de, yay ve ic de sutu dusunen bir tarzi var mac ici pozisyon bitirme dolayli. keza, baris tercihi tutarsa ihya olur okan hoca.
emre kilinc trabzon gecen sezon macinda iyidi yanilmiyorsam. o da dusunulebilir. gomis yine sapka dan tavsan cikara bilir mi. . . <=> keske olsa yine boyle bir galibiyet hikayesi.

cengizi çok severim ama bize tempolu fizikli kanat lazım

öne giden içe dışa çalım atan adam lazım

şu an garry rodrigez bile cengizden daha çok ihtiyacımız olan adam diyebilirim
Kim var Enes alınabilecek öyle bir kanat. Bilmediğimden soruyorum. Türk kuralı gereği Cengiz dışında pek alternatifimiz yok sanki.

Kerem haydi utandır hepimizi kardeşim be.

Adamin 15 senede 3k mesaji var minumum 10 bin mesaji olanlara foruma mac günü negatif yorum yapmaya gelip yarısı da kuş diyor.

45 dakikalik macta son 20 dakika torreira sahada yurudu. 3 kere mertens 1 kere yunus onun alanina girip topa mudahele ederken izledi diyorum orta sahada koşmadı bile diyorum cicaldau olunca adina casper koyuyuyorsunuz diyorum bok atacak ya random sallıyor.
Ortanız yok çünkü sağdan soldan bi hayalet lafı duyup ben niye eksik kalayım ki davranışı sergileyip aylarca daha maçın 10. Dakikasında bile hayalet ehehe diye yazdığınız postlar forum databasesinde duruyor.
Oturup macta oyuncularin formsuzlugunun sebebini hafta içi antrenmanlar yada takım içinde bir olayların döndüğünü düşündüğünü açıklamak yerine kuş onlar yav diyor.

Siz egitilmezsiniz kardeşim aynen bomba gibiydi takım. Geçen seneki takım ise bok gibi takımdı. Cicaldau basligina kosup hayalet niye kotu oynadın yazabilirsiniz.

Sergio bölgesinden haberi yok
Eline ciğara versen daha yakışıklı duracak sahada

Geri
Üst Alt