⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Takımda ahenk, yok, coşku yok, heyecan yok, 6 yeni oyuncumuzun olması bahane değil Fenerbahçe'de de 6 yeni oyuncu var Beşiktaş'ta da var bir onların maçını izleyin bir de bizim maça bakın takımın en iyi oyuncusu takımla kamp yapmayan çalışmayan Boey yıllık maaşı 500 bin Euro onu da bedavaya kiralıyoruz saçmalığa bak

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar kendini yere bırakacak ne yaşıyor Oliveira merak ediyorum, arkasındaki adam koşup Oliveira ya yetişiyor kendini yere bırakıyor, yay civarında topla buluşuyor rakip önünde durdu diye kendini yere bırakıyor
Çok gıcık ediyor ya deli oldum evde

Abdulkerim ve Nelsson da gayet iyi. Abdulkerim'in attığı uzun toplar gerçekten harika. Nelsson'un bu kadar transfer söylentisine rağmen hala sahaya odaklanmış olması disiplinli, çalışkan ve aidiyet hissettiğini gösteriyor.

Bu takımın savunmada bi problemi yok ki zaten

Ne stoperlerde ne de beklerde büyük sıkıntı yaşamıyoruz

Yapılması gereken sol kanat 10 no ve santrafor alıp getirmek

Ama medyada haftalardır stoper sol bek vs Boey beleşe gönderilecek tarzı haberler çıkıyor diye gram maç izleyesim gelmiyor

Ne sol kanat için bi uğraş var ne 10 no belki birazcık icardi zorlanıyordur hepsi bu kadar

Stoper ve bek isimleri görmekten midem bulandı

Şu takım şu hücum hattıyla 38 maçta 38 gol atamaz hala savunma ile uğraşalım duralım.. yazık cidden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

VAR yine bize çalışmadı net penaltımız var yayıncı kuruluş göstermedi bile

bu adamın adı nası okunuyo biliyon mu üstat? gbamin, egbamin falan mı acaba çok ters bi yazılış
hayri üstada sordum ama 3 sene izleyen arkadaşlar da cevap yazabilir ha illaki duymuşlardır 95 sakatlıktan kaçırdığı maç arasında

Gbamen heralde ahbert bilmemki

Geri
Üst Alt