Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.821
- 15.439
- 1.748
Türkiye'de devre araları 20 dk olarak değiştirildi herhalde bu ne ciddiyetsizlik ya, ne saatinde başlar ne saatinde biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok gıcık ediyor ya deli oldum evdeBu kadar kendini yere bırakacak ne yaşıyor Oliveira merak ediyorum, arkasındaki adam koşup Oliveira ya yetişiyor kendini yere bırakıyor, yay civarında topla buluşuyor rakip önünde durdu diye kendini yere bırakıyor
Okan degil Klopp gelse bu kadroyla sampiyon olamazVallah kusura bakmaxin ama bu takim sampiyon filan olamaz
Gram o isik yok
Okan cok kotu tercih oldu
Abdulkerim ve Nelsson da gayet iyi. Abdulkerim'in attığı uzun toplar gerçekten harika. Nelsson'un bu kadar transfer söylentisine rağmen hala sahaya odaklanmış olması disiplinli, çalışkan ve aidiyet hissettiğini gösteriyor.
bu adamın adı nası okunuyo biliyon mu üstat? gbamin, egbamin falan mı acaba çok ters bi yazılış
hayri üstada sordum ama 3 sene izleyen arkadaşlar da cevap yazabilir ha illaki duymuşlardır 95 sakatlıktan kaçırdığı maç arasında