⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Ts abdülkadir hamsik bakasetas yok. Bizde miço alternatif kanat alternatif forvet yok . Takımın olumlu yani ise 3.5 maç oldu 1 gol yedik o da bireysel hata

Mertencim senin imza golün ayak içi uzak köşe değil mi canım benim.

Ne diye sol ayakla vuruyorsun zaten 90 metre koştun yoruldun.

Gelişine henry vuruşu yapsa yazardı

ligin kaçınca haftası oldu hala neden yükleme yapıyor peki mantıklı açıklaması olamaz bence bunun

Ben de anlamadım renktaş. Transferlerin geç gelmesiyle alakalı bir durum olabilir ama 1 ay WC arası varken bence gereksiz duruyor. Sezonu normalden 2 hafta önce açtığımızı da unutmamak lazım. Ağustos ortası sonu gibi başlaması gerekirken 4. haftadayız. Her oyuncunun sprint sonrası dönememesinin başka açıklaması yok bence. Kerem özellikle sprint sonraları hep hücumda kaldı. Barça maçlarında falan bunu yaşamıyordu bu çocuk.

Su ana kadar yapilan transferlerimiz:
Abdulkerim: Bence iyi ve 11’de yeri en garanti Turk oyuncu
Dubuois: Bilemiyoruz ama oynadigi kisa surede isik verdi. Ancak Seferovic‘de isik vermisti. Sonucta Boey’miz var.
Oliveira: Cok kotu. Eger ki genel kondisyonu buysa 4 sene boyunca bize maliyeti olan 14 milyon avro cok aci olur.
Midstjo: Iyi transfer.
Torreira: Net fark yaratir.
Mertens: Net fark yaratir.
Yunus: Onu transfer gibi sayiyorum. Ikinci Turk oyuncu olarak yazilir.

Seferovic’i insallah iyi bir forvet aldiktan sonra kadro disi birakip opsiyonun aktif hale gelmesini engelleriz.

Umarim Seferovic ve Oliveira bu laflarima pisman ettirir ancak bence gorunen koy kilavuz istemez. Cicaldau’da geldiginde ayni Seferovic gibiydi. Oliveira’da en azindan hirs ve istek var ancak vucut kaldirmiyor gibi. Insallah kondisyonunu yukseltebilir. Yoksa kotu oyuncu degil.

Yanlış transfer hamlesi gibi duruyor malesef. Tek forvet oynayacağımız belliydi zaten ki dünya futbolunda çift forvet olayı fazla kalmadı zaten. Güçlü net bir santrafor almamız lazımdı
Adam gelmeden önce çokça kişinin paylaştığı bir istatistiği vardı. Tek forvet oynadığı sezonlarda 10+ atıp beğenilmediği, çift oynadığı sezonlarda 20+ yapıp coştuğu. Pivot oynayamadığı da hep söylendi. Malesef durum bu renkdaş.

Kusura bakmayında bu oyunu sadece Kerem'e bağlarsanız aklınıza şaşarı. Sefer, Anholt ve oliviera ile bir halt olmayacağını anlamak çok zor olmasa gerek. Ama işin kolayı Kerem'e sallamak nede olsa sürüye uyma bizdw meşhur.

Cengiz + Icardi paketi çok acil lazım. Seferovic, Mertens 15-20 dk daha çıkarır. Gomis ve Akbaba girecek mecbur. Onlar girene kadar gol bulmak gerek.

Trabzonspor'un forvet hattını oynatmadığımızı, orta saha hakimiyetinin bizde olduğunu da belirtelim. Hak geçmesin. Trezeguet ve Enis biraz oynuyor. Kalanı öğütüyoruz.

Ayrıca takım boyumuz çok uzun. Kondüsyonumuz yeterse 1-2 0 yenebiliriz bunları. İlk golü yesek bile geri döneriz ve puan alırız gibi bir oyun var. Biraz son pasları doğru yapmamız lazım.

cengizi çok severim ama bize tempolu fizikli kanat lazım

öne giden içe dışa çalım atan adam lazım

şu an garry rodrigez bile cengizden daha çok ihtiyacımız olan adam diyebilirim

Geri
Üst Alt