⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

gitmesini istedigniz oyuncularin arkasindan aglamayi birakin yahu. morutan’in top ezisini, mustafanin kafasinin fransada oldugunu ne cabuk unuttunuz

Kanat ve forvet şart ama her şeyi de transferle çözemeyiz. Uyumsuzluk ve plansızlık çok açık bir şekilde gözüküyor.

Trabzonspor hiçbir şey oynamıyor ama bizde aynıyız. Okan hocam malesef umut ışığı veren bir takım göstermedi şu ana kadar sabır edelim etmesine de ben biraz olumsuz gibiyim umuyorum yanılan ben olurum. Bu arada çok övülen lucas ve oliveira bu maçta da dökülüyor

Çok net Kerem ve Yunus’ la sezon bitmez ve kurulan kadroya çok yazık olur. Onyekuru’ yu almamak büyük yanlışlık !! Nasıl almadılar hayret ediyorum

Oliviera, direkt Selçuk İnan. 4 yıl ne yapacağız bu adamla, soru işareti.

Forvet kesin şart, Mohammed kalabilirdi.

10 numara eksikliği çok net.

Sol bek facia.

Kurulan kadro deniliyorda oyle cok onemli bir kadro kurulmadi. Torreira ve 35 lik Mertens disinda ust duzey oyuncu yok takimda.

Bu yavaş oyunla fener bizi 4luk eder. Herifler surekli hic degilse kosuyor araya kaciyor. Bizim oyuncular langırt gibi cakili duruyor

Cengiz + Icardi paketi çok acil lazım. Seferovic, Mertens 15-20 dk daha çıkarır. Gomis ve Akbaba girecek mecbur. Onlar girene kadar gol bulmak gerek.

Trabzonspor'un forvet hattını oynatmadığımızı, orta saha hakimiyetinin bizde olduğunu da belirtelim. Hak geçmesin. Trezeguet ve Enis biraz oynuyor. Kalanı öğütüyoruz.

Ayrıca takım boyumuz çok uzun. Kondüsyonumuz yeterse 1-2 0 yenebiliriz bunları. İlk golü yesek bile geri döneriz ve puan alırız gibi bir oyun var. Biraz son pasları doğru yapmamız lazım.

Yunus bence sari degil. Ucundan cekiyor, istese devam ederdi ama sırf Yunus sari gorsun diye ellerini acip " oooooooo " yapti

Ts kadrosu çok eksik gerçekten. Şu maçı almamız lazım. Seferovic ve Kerem çok kötüydü.

Geri
Üst Alt