Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.354
- 1.273
- 2.393
gitmesini istedigniz oyuncularin arkasindan aglamayi birakin yahu. morutan’in top ezisini, mustafanin kafasinin fransada oldugunu ne cabuk unuttunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle hazır değil diye belirttim zatenMertens defansa gelip top kesiyor. Gayet iyi oynuyor bence. Yüzde yüzde hazır değil bu herif
Çok net Kerem ve Yunus’ la sezon bitmez ve kurulan kadroya çok yazık olur. Onyekuru’ yu almamak büyük yanlışlık !! Nasıl almadılar hayret ediyorum
Oliviera, direkt Selçuk İnan. 4 yıl ne yapacağız bu adamla, soru işareti.
Forvet kesin şart, Mohammed kalabilirdi.
10 numara eksikliği çok net.
Sol bek facia.
Tuhaf, takımla çalışmadı bile bu adam yaz boyunca ama en diri, sağlam olanları Boey. Şeyi seviyorum adam sprint atmaktan yüksek tempo ile mücadeleden hiç kaçmıyorboey cidden iyi
Umut boşver rahat rahat maçını izle, millette sovsun, maç sonu toplu editlersin, gerekirse ben geriden raporlaya raporlaya gelirimYeter kardeşim sakin olun, editlemekten bıktım
Çık da sen at ulanYav Mertens o golü sen de atamayacaksan biz dükkanı kapatıp gidelim yav
Midstjo oynar dönünce.Bende en büyük endişe kaynağı oliviera
Kanatta gidip gelmeyi kaldıramaz şuan benceMertens sola gecmeli. Kerem yerine kim girerse girsin.