⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

1 puan gerçekten iyidir biz uzun zamandır bu tarz maçları kazanamıyor aksine rakibe can suyu oluyoruz
Kopenhag gibi oynarsak mutlaka puan alıriz yeterli kerem ve vanholt izin versinler

Şu maçı berabere bitirsek ne iyi olur ama beraberliğe oynayalım desek bir aptallık yaparız gene. Kopenhag beraberliğe gelmişti aldı gitti mesela ama bizden olmaz işte.

Bu arkası sağlam ezikleri mendil gibi kullanıp kenara atmak istiyorum.

yarın oynayacak genç kaleci niğde anadolu da maç başına 1.8, turgutluda maç başına 2 gol yemiş.Gerçi oynadığı takımların defansı da önemli ama pek iyi görünmüyor

Idmani basina actik ve sosyal medya dan oyuncularin idman performansini yayinladik yani maca haziriz mesaji verdik diye dusunuyorum

Yillardir oldugu gibi hazirligimiz bosa mi gidecek yoksa maca iyi hazirlanmis bir takim mi izleyecegiz merakla bekliyorum

Pek çok sorunun cevabı olacak bir maç olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk yarışında olacak mıyız? Olacaksak nasıl olacağız? Mesela ortaya bir oyun koyarak mı yoksa Beşiktaş’a averajla kaybettiğimiz sezon gibi şans eseri potaya girip, yalandan “Mayıslar” diyip, transfer sezonunu işaret edip sahte kahramanlıklara mı katlanacağız bütün bir sezon?

Her ne kadar üretkenlik açısından vasat olsak da, karakterli ve ayakları yere sağlam basan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yalandan topa sahip olma palavrası yerine, beceremesek bile arayan bir takım olduğumuzu görüyorum ve bu er geç meyvesini verecek. Dilerim ki Trabzon’da versin meyvesini. Zamanlaması harika olur.

Pek çok sorunun cevabı olacak bir maç olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk yarışında olacak mıyız? Olacaksak nasıl olacağız? Mesela ortaya bir oyun koyarak mı yoksa Beşiktaş’a averajla kaybettiğimiz sezon gibi şans eseri potaya girip, yalandan “Mayıslar” diyip, transfer sezonunu işaret edip sahte kahramanlıklara mı katlanacağız bütün bir sezon?

Her ne kadar üretkenlik açısından vasat olsak da, karakterli ve ayakları yere sağlam basan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yalandan topa sahip olma palavrası yerine, beceremesek bile arayan bir takım olduğumuzu görüyorum ve bu er geç meyvesini verecek. Dilerim ki Trabzon’da versin meyvesini. Zamanlaması harika olur.
Beni yormadığın için tşk renkdash

Emre Kılınç Trabzonspor'a karşı 9 maçta oynamış.Bu maçlardan takımı 3 Galibiyet almış.4 maçta takımı Mağlubiyet almış.2 maç da berabere bitmiş.Bu maçlarda toplam 4 Asist ve 2 Golle oynamış.Trabzonspor'a karşı şansı gelen bi futbolcumuz..
t25_emre-kilinc-trabzonspor-m-442.jpg

Geri
Üst Alt