⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

allah askina adam akilli bi 10 alin ya belhanda bile yeterdi, birde forvet bulmak bukadarmi zor?

Mertensin karşı karşıyasında gomis olsa yazmıştı ancak pozisyonu başlatan mertens'di, gomis olsa o pozisyon ölü doğardı.

Yunus-seferovic-kerem

Bi 1 sene sonra sunu yazip biz kimlerle oynamisiz ya dedirtecek uclu

Kötüyüz ben bu futbolu beğenemiyorum. Kaleye giderken kağnı gibiyiz gol atmamız için ekstra şeyler gerekiyor gole rahat ulaşamıyoruz kesinlikle. Mertens ile bir pozisyon bulduk ama bunun dışında bir etkinliğimiz yok o pozisyonda kontra şeklinde gelişti. Defansta çok sağlam değil ama en azından kabul edilebilir seviyede ama oyun hızımız çok düşük bu tempoda gol atmak mümkün değil. Açıkçası hücuma kesinlikle farklılık katacak oyuncular şart mevcut ekiple sezonu ilerletmemiz çok zor ofansta.

Takım sanki maça 70.dk itibariyle başlıyor. Öyle yorgun öyle birikmiş gibi. Defans iyi. Sefer 2 top indirse pozisyona giricez hepsini rakibi alıyor delirirsin

GscimbomMobile
Corneilus maç başına 3 hava topu alıyormuş. Seferovic 0.7

Herifin hali yok. Fiziken iyi değil adam

Ortasaha tamam oldu ama bu sefer kanatlar bi garip
Çizgide bek gelmiş verkaça girmiş ve bindirme yapmış, 1’e 1 yakalamış kanat basıp gideceğine geri dönüyor, baktı bek gitmiş içe kat etmeye falan çalışıyor

Bu takımın eksikleri belli

Sağ bek,stoper, sol bek cart curt geçiniz !

Eldeki savunmacılardan olmayalım gayet yeterli

Bu takımın asıl eksiği

Sol kanat
10 numara
Santrafor

Gerisi bir şekilde hallolur

Ha senin hücum hattın 0 üretkenlikle oynarsa savunmanında direnci kırılır elbet yersin golü
Hemde en basit hatalarla yersin

İstersen Prime Ramos Prime Van Dijk olsun savunman yine yersin hücümda 0 üretkenlik ile oynuyoruz

Önümüzdeki hafta bu takımda sol kanat ,10
No ve santrafor görmek istiyorum artık yeter !

Gerekirse sol bek kazım oynasın ya da 2 yerli
Stoperle oynayalım ama Kerem’i bu takımdan ya şutlayın ya da yedek kulübesine mahkum edin bıktım artık !

35 yaş üstü mertens ile gomis sana 90 dk üretkenlik veremez bunların yeri son 15-20
Dk olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seferovic duvar gibi giden top geri sekiyor. Neredeyse hiç top tutamadı ilerde

Sefer, Kerem ve Pva çok kötüler. Malesef hanle şansımızda yok.

Ts deplasmani full stad oynuyoruz eksik takimla net pozisyonu bulan takimda biziz. Ki ts sampiyonlar liginden elenmis hirsli eksik falan var ama bence kotu degiliz. İyide degiliz bende herkes gibi calim atan hizli birini ariyorum ama suan lig basi icin normal. Ts yi niye bu kadar hafife aldiniz ? Altinordu yok sahada sonucta ileri uclusu cok iyi bir takim suanda

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam hamza akman lık maç bu arada
Kerem yerine bay giremez o kanatta kötü
Yunus geçerse bilemem
Akbaba alacak kesin sergio yerine
Mertens de kaldıramaz 90 dk

İkinci yarıda anca gol yeriz gibi
☹️

Geri
Üst Alt