⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Sorun kalite de degil sorun kafada. Mertens bile attigi suta bak. Adamlar hata yapmaya korkuyor.

Seferoviç'in tek forvet, pivot santrafor oynayamadığını tüm dünya hatta youtuberlar bile söylerken adamı alıp bunu denemek nedir? Ya çift oynayacak ya da oynamayacak. Umut Bozok'u almadığımız için de Kerem'i kesemiyoruz. Şu kulübün akıl fikirke yönetildiğini bir gün görebilecek miyim merak ediyorum.
Seferovic şu haliyle hangi Süper Lig takımında oynar kestiremiyorum. Adamın fizik gücü sıfır. Özgüveni sıfır. Hiç bir ışık yok. Emanet takılıyor sahada. Eksik oynuyoruz.

Eger 10 numara ve santrafor transferleri yapilmaz ise fener gule oynaya sampiyon olur

Sahada çok fazla kötü oyuncu var ama benim için hayal kırıklığı şimdilik torreira, hiç savaşmadı henüz formsuz diyelim.

Maçın futbolcu bazlı ilk yarı analizi

Muslera: 2 pozisyonda hata yaptı güven vermiyor

Boey: maçın en iyilerinden

Nelson: gayet iyi 2 tane kritik top kesti

Apo: gayet iyi

Pva: diğer maçlara göre biraz daha derli toplu eh işte

Torreira: maçın en iyi isimlerinden biri

Sergio: ilk yarı ne yaptı anlamadım var mı yok mu belli değil

Mertens: kesinlikle hazır değil adımıza olumlu hareketi yok şu ana kadar

Kerem: atılan her top gerisin geriye kontra olarak geri dönüyor

Yunus: maçın en iyilerinden biri o da şu dakikaya kadar

Sefer: çok ama çok kötü atılan her top gerisin geriye dönüyor

Trabzon o kadar yorgun ve bitik ki yeminle hızlı bir takım olsa ts yi farka boğardı. Ts nin kazanacak hali yok bizimde sahada koşacak mecalimiz yok. Gene Gomis gibi bireysel golle alırsak alırız puanı.

Kesin önde olmamız gereken maçı rezil hücum hattı yüzünden kaybedeceğiz... Seferovic ve Kerem en fazla yedek olur

Geri
Üst Alt