⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Ugurcan
Bakasetas
Abdulkadir
Visca
Hamsik

5 tane net 11 oyuncusu olmayan trabzonu yenemedik helal olsun bize. Gecen sene sampiyon olduklarina bakmayin. Su cikan 11 ile trabzon ligde kumede kalma savasi verir.

Kötü değil bize üstünlük kuramadılar eksiklerimizi giderirsek birlikte şansımız yükselecek enseyi karartmayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Torreira çıkana kadar biz bariz üstünlük kurduk ama Torreira'nın yokluğu önemli umarım ciddi bir şey değildir. O çıktıktan sonra orta sahayı tutamadık çünkü.

Takım hoca oyuncular degisse de yerden kalecinin ayaklarina vurmaya devam ediyor.
Kardesim sizin antrenman yaptiginiz kova ismail zannediyorsnuz rakipleri ama öyle değil işte.

Bu takıma antrenman kalecisi alıp.oyunculara nereye şut çekmesi gerektiğini çalısarak öğretmek lazım

Fatih Hoca döneminin kopyasını yaşıyoruz resmen . Tek fark oyuncular kaliteli ve çok kaçırmamız karşısında gol yemiyoruz . Eminim hoca şu maçı izledikten sonra sezon başında benim takımım da bu kadar gol kaçırıyordu demiştir. Acayip gol kaçırıyoruz. Mertens gibi kalite o golü kaçırmamalı , dakika 80'de kerem o golü kaçırmamalı .

Ayrıca takımın hiçbir şekilde çizdiği bir set yok . Geriye dönme alışkanlığı yine var. Hele hele çıkışta acayip oyunu sıkıştırıyoruz. Toreirra gibi bir kalite olmasa çıkamayacağız bile. Fatih Hoca için yardımcı baskısı nasıl varsa bence Okan da aynı şekilde yanına bir taktisyen almak zorunda. Şu takım , şu kaliteli ayaklarla set çizemez mi ya ?

Şu kadroyla ligi bitiremeyiz biz. Kimse bence boşuna polyanacılık oynamasın. Gol kaçırıyoruz , elimize fırsat geldi atamadık demesin kimse , geçen seneyi aynı şekilde kaybettik.

kerem ve pva kanadında tek oyuncu kötü degil maalesef 2side berbat durumdalar o kanada cözüm bulmamız şart

keremin vücut dili zoraki oynar gibi okan hocada ısrarla degıstırmedı

Pata küte bir takım bize 3,4 gol atabilir

Dubua -miço çok önemli duruo şu etapta
Kabız bir ortasaha olabilir ama turşureria (oliviera)pek güvenemedim

Gomis yine attı dedim son dakikada ama bu sefer olmadı.Stoper ikilimiz ve Boey TS forvetlerini ezdi.Biraz da gol vuruşu çalışmak lazım.

Geri
Üst Alt