⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Yine bir penaltimizi yediler.

Sefer'in sutunda Larsen'in dirsegine mi ne carpmisti top.

Bakeaetas olsa yenilebilirdik ,avcı ya rağmen
Yenilmek yenilmemek değil mevzu. Rakip bir tane kontraya çıkabildi sadece. Geçen sezon bir tane rahat maç izleyemiyorduk , topu alan stoperlerle karşı karşıya kalıyordu direkt. Şansızlıkla bireysel hatayla gol yemek ayrı , kara delik vardı ortada. Atsak rahat rahat kazanacakmışız gibi hissettiriyor takımın duruşu. Mertens bile geçiş savundu bugün.

Şu Trabzonu ligdeki takımların en az 10 tanesi güle oynaya yenerdi.

Savunmamız çok üstündü ts ye karşı. Seferovic yerine Gomis ile başlasaydık farklı oyun olurmuş. Bakmayın maç 00 bitti diye mackolikten takip edenlere. Kazanacağımız maçı forvetimiz olmadığı için kazanamadık.

Bugun bizim yerimize besiktas yada fener olsaydı güle oynaya 3 puan alırdı Trabzondan malesef. 1 puan iyidir diye avutmaya gerek yok kendimizi. Bu takim böyle devam ederse favori fln olamaz

bakasetas/hamsik/visca/uğurcan/abdul + hafta içi cl eleme maçı. as kadrodan min. 5 eksik.

2-3 pozisyon dışında şu rezil ts karşısında. hiçbir şey yok. totalde 180 dk 1 gol ortalama.

kerem yedeğe. seferovice çok güveniyordum fakat bu maçla ümitlerim tükendi. aanholt geçen yıldan kötü.

+ yeni gelen her transferin sakatlanması araştırılmalı.

Gbamin rezalet.com bu arada. Siopis yerine girince ipleri elimize aldık.

Golü atamasa da Mertens'i çok beğendim bölgesini müthiş kapattı. Yunus on numara gelmezse o mevkiye çekilmeli takımın en teknik oyuncusu. Boey gerçekten çok iyiydi bu performansla takımda kalmayı haketti özellikle de Omar denen herif aklıma geldikçe kesin kalmalı. Oliveira'yı da beğendim beyni olan bir topçu. Abdül gayet iyiydi. Nelson hiçbir paraya satılmamalı adam tek başına defans hattı.

Sefer malesef iyi değildi tek forvet oynayamadığı bilgisi doğruymuş. Kerem o pozisyonda golü atmalıydı çok laubali malesef, beğenmedim. Pva ilk yarı berbattı ikinci yarı toparladı ama orta açamıyor. Takımın bir hücum planı yok kimse birbirini tanımıyor. Buna rağmen galibiyeti kaçıran taraftık. Sabra devam...

Geri
Üst Alt