⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

kerem geçen sene atıyordu şimdi atamadı yapacak bir şey yok mertens de gomis de kaçırdı sakatlık olmadığı sürece kerem yunus yeter sağlam bi forvetimiz olmalı
Saygı duyuyorum, ama Kerem kesinlikle bu takımın topçusu değil. Geçen sezon ilk 11'e girdiğinden beri takımın kimyasını belledi. Bu herif oynadığı sürece gol kısırlığı devam eder çünkü ne asist yapıyor, ne son vuruşları iyi. Hangi pozisyonda oynadığı da belli değil. Kanat mı, forvet mi, 10 numara mı? Takım içinde pek sevildiğini de sanmıyorum. Derhal satılmalı bence.

Haybeye giden 5 puan

Eğer adam akıllı sol kanat, 10 no , santrafor alırsak bu 5 puanı çok ararız

Kerem bu takımın 11 oyuncusu olamaz açık ve net ! Yabancı kanat biraz beyni olsun yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kimse polyanacilik yapmasin tu takim giresun bile yenemiyor

okan hoca 3-4
macta takimi toparlamasa hemen istifa etsin

Yenilmek yenilmemek değil mevzu. Rakip bir tane kontraya çıkabildi sadece. Geçen sezon bir tane rahat maç izleyemiyorduk , topu alan stoperlerle karşı karşıya kalıyordu direkt. Şansızlıkla bireysel hatayla gol yemek ayrı , kara delik vardı ortada. Atsak rahat rahat kazanacakmışız gibi hissettiriyor takımın duruşu. Mertens bile geçiş savundu bugün.
İlk yarı iki kere geldiler iki gol kaçırdılar diyebilirim
Ben halen rahat izleyemiyorum valla o konuda

Sıkıntının diğeri oyun şablonunu çözemedim
Oliviera mı derinde tor mu belli değil
Miço-tor çok kabız olmazsa eğer oliviera dışarıda kalmalı

Direk Okana yazar kusura bakmayın
Kerem denen adamı çıkartmaya korktu resmen.
2 puan kaçtı resmen ezdik trabzonu.
Takım resmen forvet, kanat ve 10 numara diye bağırıyor.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keremi cikarip 20 dakika topa degmeyen degdiginde de kaleciye pas veren emre kilinc mi istiyorsunuz nedir.
Yok daha adamin yerine oyuncu yok.
Niye yujus cikti demeyin adamin bacaginda 2 gün sonra yumruk kadar morluk olacak.

Maçtaki gol beklentisi bizim 2nin üstündedir net. Atamıyorsan golcü kötüdür bize forvet lazım artık belli oldu.

Saygı duyuyorum, ama Kerem kesinlikle bu takımın topçusu değil. Geçen sezon ilk 11'e girdiğinden beri takımın kimyasını belledi. Bu herif oynadığı sürece gol kısırlığı devam eder çünkü ne asist yapıyor, ne son vuruşları iyi. Hangi pozisyonda oynadığı da belli değil. Kanat mı, forvet mi, 10 numara mı? Derhal satılmalı bence.
ben geçen sene hatrına biraz daha sabır gösterilmesi taraftarıyım

Geri
Üst Alt