⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Sefer'e rağmen kötü değildik bence

Sefer ilk yarı galiba 1 tane bile hava topu alamadı yanlış hatirlamiyorsam, 1 maç hadi diyelim, 2 maç 3 maç hadi ona da tamam, ama 4. maç oldu Sefer hala 10 kişi oynatiyor takimi, Gomis'in kondisyonu yetersizse haftaya Mertens başlasın ilerde, Sefer kenara çekilmeli artık

Net 1 penaltimiz verilmedi onu da hesaba katmak lazim, ama diğer yandan da Yunus 2. sarıdan atılabilirdi, atsa niye attın demezdim

3 tane %100 pozisyonu kaçırmaya hakkın yok arkadaş. Hemen kaliteli bir kanat ve adam gibi forvet alınmalı.

Seferoviç, Kerem ve Oliveira rezalet ötesi oynadılar.

Boey satanın da taaaaa....

4 mac 7 puan Allah bereket versin. tek gol yedik oda bireysel hatadan kanat 10 no ve forvet stopere gerek yok.Bu takim bu sene sampiyon.

Ben bu maçta beraberliğe iyi demem

Rakibi net kötü bulmuşsun savunman soluk aldırmamış rakibine

Ama sen hücumda sıfır üretkenlikle oynuyorsun çünkü kalite yok

Bu maç hocadan ziyade yönetime yazar diğer maçlarda olduğu gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey ilk geldiğinde efsane oynuyordu şimdi o efsane oyununa geri dönmüş, maşallah.

Iyidik net pozisyonlar yakaladik atamadik yenemiyorsan yenilmeyeceksin
1 puan iyidir.

Takımın pres gücü ve zamanlaması oturmuş, top çalmada iyiyiz, topu kale önüne kadar getirmede de iyiyiz, ancak tam da o bölgede ciddi kalite eksiğimiz var. Kanat oyuncusu şart ve görünen o ki santrafor da şart. Kerem ve Seferovic alternatif oyuncu olur ancak bizde. Gomis şu haliyle cidden 8 tane Seferovic eder, Kerem'i de bir an önce yedeğe atacak adamı bulup getirmeliyiz. Mertens hakikaten muazzam oyuncu. Bu tempoyu sezon geneline yayması zor olsa da, bizim için sezonun kader adamı o olacak. Boey şu an alev alev yanıyor, savunma oyuncuları genel olarak iyiler. Sergio'da da kıpırdama var ama daha iyi olması lazım. İlk 4 Haftada 3 deplasman oynadık, bu açıdan bakarsak enseyi karartmak yersiz olur, skorlar yetersiz kalsa da ben oyun anlamında derli toplu bir düzende olduğumuzu düşünüyorum. Tek eksiğimiz ön tarafta doğaçlamadan ziyade aklı ile oynayacak kaliteli kanat oyuncusu ve iyi bir santrafor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt