Sene sonu için hala bile ümitsiz değilim ama maçlarımız çok kısır geçiyor. Üst üste deplasmanda yoksa kimse kalkıp da dört puana burun kıvırmaz, normal şartlarda. Ama işte şartlar normal değil.
Haklı olarak sabırsısız. Maç içinde de bunu belli ediyoruz.
Transferler de bir nevi kumar. Oli için diyoruz belki prime selçuk olur, en kötü duran topları kullanır, frikikleri çözer. Olmuyor...
Miço sakatlandı, Dubi öyle. Tore de gitti bu maç, ki inşallah ciddi değildir. Bir Allah nazarlardan saklasın Mertensimiz kaldı.
Yani bunları da tabii sorguluyorum. Sakatlanma sebepleri antrenman mı yoksa tam tersine daha tam hazır olmadan zorlanmaları mı...
Sefer uzun zamandan sonra gördüğüm en tembel forvet olabilir. Çok yoruyor, izlerken bile. Ayağını uzatmaya mecali yok. Yani isteksiz geliyor bana. Belki istediği gibi bir başlangıç yapamamak onu küsmeye itiyor bilmiyorum ama böyle bir lüksü daha dördüncü haftada bir de kimse vermez. Ancak yedek ve ZTK oyuncusu olur özetle...
Keşke Gomis genç olsaydı, o zaman belki forvete de ihtiyaç duymazdık. Az öz oynasa da farkını bir şekil koyuyor. Hava topuyla, şutla ben burdayım diyor. Son on-on beş dk hala tehlike yaratacak düzeyde. Rahat yine bir sekiz-on arası yazar...
Ona as isim lazım. İcardi, Depay, kimse kim yeter ki şu basit, boş kale dediklerimizi artık harcamayalım ya.
Boey satışını derhal akıldan çıkarsınlar. Dubi dönünce hatta bir postumda dedim, solda bile denense gıkımı çıkarmam. Kerem biraz kenarı alınıp Boey-BAY kanadı izlemek isterim. Tutarsa bahtımıza. Onye almadınız, ne yapalım.....
En büyük sıkıntım hala kornerler. Millet yarın öbür gün buradan da ekmek yemeye başlar, biz hala yerimizde sayıyoruz ya. Bu beni çok üzüyor.
Okan hoca için olumsuz eleştirilere zaman zaman katılıp çokça da saygı duyuyorum ama adamın oynatmak istediği oyunun bu olduğunu düşünmüyorum maalesef malzemeyle yapmak istedikleri ya da şöyle diyeyim oyuncularla oyun anlayışı net bir şekilde oturmuyor. Bu da maalesef birkaç transferin çok da doğru olmadığını gösteriyor. Acaba istedikleri mi alınmıyor, yönetim verip bunlardan bir şey yap diyor...Burun kıvrılacak isimler değil evet ama aktarmak istediği oyun stiline de şu dört maçtır bakıyorum, bir eksiklik, oturmayan şeyler seziyorum.
Bu maçta çok ciddi bir hata olmadı esasen. Bizi kayıp açısından üzen şey de bu. En rahat yenebileceğimiz maçta kayıp oluşu...Şu transferlerin tamamlanmasını beklemek gerek. Fikstür açısından da harbiden en şansız takım olduk gibi hissediyorum.
Bakalım bu eksileri artıya kaç haftada çevireceğiz. Ben hala ümitsiz değilim ama hızlı kanat ve forvet isterim. On numaradan bile vazgeçtim, Mertens bir şekil hareketlilik katıyor, miço, tore bi tam izleyemedik. Bir görmek istiyorum, iyi bir bitirici forvetimizle.