SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

Umraniyespor macinda herif bos kale varken pas atmaya kalkti, topu Akbaba kazanmisti.

Umraniyespor macinda Kerem muthis top kesti rezil etti pozisyonu ayni pozisyonda 2 tane 100% gol sansini degerlendirmedi.

Giresunspor macinda Kazimin kale dibine ortasinda gene atamadi.

Stoperlerin arkasinda dolaniyor surekli, topa gelincede kaybediyor.

Herif vasat yahu vasat.

Belkide Kerem ile Yunus Sefer yuzunden oyniyamiyor?

Bu kadar gömme adamı renktaş ne ettin 😊 Tamam haklısın iyi başlamadı ama ben şahsen son vuruş olarak kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kötü bir oyuncu değil aslında, bakalım, umarım performansı düzelir yoksa oynayamaz bu hâlde.

Ama bu, beklerin ve kanatların yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben Yunus'u beğeniyorum, Kerem'e fazla takılmaz ise başarılı olur. Kerem kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil ve takımın kimyasını bozduğunu düşünüyorum, hem vücut diliyle, hem bencilliği ile.

Bize gereken 1 kanat, 1 forvet

Hatta kanat golcüden daha öncelikli

Sampiyon olmazsak batar miyiz. Keske geri yollasak herkesi. Demistim bu yili nadasa birakalim diye. Bosuna o kadar para harcadik. Simdi 3-4 sene frankenstayn kadrolarla ugras dur isin yoksa

İkinci yarı 2-2 olsun fener şampiyoncular gelir. Haftaya fener yenilsin bjk yensin bjk şampiyoncular gelir. Forum tuhaf bir hal aldı cidden

takım forveti oynattığı kadar forvet de takımı oynatır her şeyi bir siz biliyormuş gibi konuşmayı bırakın.

sefer hazırlık maçlarında iyiydi hemfikirizdir sanırım kaç tane gol attırdı pozisyon hazırladı adam akbabaya kereme vs.

fiziği az yerinde olsa topu tutup keremi yunusu pozisyona sokacak, şu an weghorst bunu iyi yaptığı için de övülüyor doğal olarak

Adam yine gelip milleti tahrik etmeye gelmiş. Bakalım nereye kadar sürecek bu

Geri
Üst Alt