- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Herif yedi kare acilari simdiden,hayatta kalirsa tebrik ederim dedim.daha ne diyemönce görevini yap hala sakatlanması gereknen adamlar oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif yedi kare acilari simdiden,hayatta kalirsa tebrik ederim dedim.daha ne diyemönce görevini yap hala sakatlanması gereknen adamlar oynuyor
tahminen kacıncı haftaHerif yedi kare acilari simdiden,hayatta kalirsa tebrik ederim dedim.daha ne diyem
Umraniyespor macinda herif bos kale varken pas atmaya kalkti, topu Akbaba kazanmisti.
Umraniyespor macinda Kerem muthis top kesti rezil etti pozisyonu ayni pozisyonda 2 tane 100% gol sansini degerlendirmedi.
Giresunspor macinda Kazimin kale dibine ortasinda gene atamadi.
Stoperlerin arkasinda dolaniyor surekli, topa gelincede kaybediyor.
Herif vasat yahu vasat.
Belkide Kerem ile Yunus Sefer yuzunden oyniyamiyor?
Dorukhan,visca ilk firsatta gitti.zaman yok artiktahminen kacıncı hafta
trabzonlu hıncal gibi takılıyor herifo anki genel kanı ne ise tam aksi istikamatte post atmaktan yorulmadın mı reis
bu yıl bşehir şampiyonluğuna ok olur musun
ne olduAdam yine gelip milleti tahrik etmeye gelmiş. Bakalım nereye kadar sürecek bu
Ben hesapladım şu ana kadar tüm transferler için 55.425.000 euro + 118.500.000 tl harcamışız. Bonservis ve ücretler toplamıSampiyon olmazsak batar miyiz. Keske geri yollasak herkesi. Demistim bu yili nadasa birakalim diye. Bosuna o kadar para harcadik. Simdi 3-4 sene frankenstayn kadrolarla ugras dur isin yoksa
İkinci yarı 2-2 olsun fener şampiyoncular gelir. Haftaya fener yenilsin bjk yensin bjk şampiyoncular gelir. Forum tuhaf bir hal aldı cidden
2.cümlene istinaden yazmıştımbir kanat bir forvete bu iş olur düşüncemi daha önce de paylaşmıştım üstadım
ama o hamleler düzgün olmazsa tezeği avuçlayabiliriz
yok artıkBen hesapladım şu ana kadar tüm transferler için 55.425.000 euro + 118.500.000 tl harcamışız. Bonservis ve ücretler toplamı
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana demeedim yavrumne oldu
Ne yapalım renktaş, ömür kısa. Ne olacağımız belli değil, hayatı günlük yaşayınca her hafta birileri şampiyon ilan ediliyor işteİkinci yarı 2-2 olsun fener şampiyoncular gelir. Haftaya fener yenilsin bjk yensin bjk şampiyoncular gelir. Forum tuhaf bir hal aldı cidden