Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Ankaragucu Bahadir, Atakan ve Tolga ile arkadan pasla cikmayi oynuyor.
Turk hocalari gercekten gerizekali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önce görevini yap hala sakatlanması gereken adamlar oynuyor1 aya tekrar görüşelim
Seferovic böyle giderse gol krali olacak geriden gelip.birazda sovsunlerbiz de bunları hazırlayacak, pozisyon yaratacak kanat, orta açacak bekler vs yok ama bu weg olsaydı biz şu an uçup kaçıyor muyduk.
Vallahi bu sitede kimin ne dediği anlaşılmıyor.
Zaten bunları yapan olsa sefer de mertens de yapar.
Ha bunları yapıp ikisi yetersizse o zaman İcardiye de rörörö etmiycen. Birbirine zıt tezler....
Başakşehir sessiz sakin gider mineyse en azından ifb olmayacak şanpiyon.
o anki genel kanı ne ise tam aksi istikamatte post atmaktan yorulmadın mı reisbu kadro ile şamp olamayız ama transferi tamamlayıp görelim
hemen rakipleri övgüye boğmaya gerek yok
Pis bucurun sampiyonluga kosmasini mi isteyecegiz ahbab. Yeter yazik degil mi bize.neyse en azından ifb olmayacak şanpiyon.
Bu Türk takımlarına geriden pasla başlatmaya kim alıştırdıysa. İki pas yapamayan adamlar kalenin içinde pasla başlıyorlar.Ankaragucu Bahadir, Atakan ve Tolga ile arkadan pasla cikmayi oynuyor.
Dün Kayserinin yaptığını bugün bunlar yapıyorAnkaragucu Bahadir, Atakan ve Tolga ile arkadan pasla cikmayi oynuyor.
Ya seferi ben de yeterli bulmuyorum Sergen kardeşim.Seferovic böyle giderse gol krali olacak geriden gelip.birazda sovsunler
bir kanat bir forvete bu iş olur düşüncemi daha önce de paylaşmıştım üstadımo anki genel kanı ne ise tam aksi istikamatte post atmaktan yorulmadın mı reis