- 27 Ocak 2010
- 139.567
- 105.925
- 5.648
başak bjk gs taraftarları hep bir ağızdan iğne fb olamazsın şampiyon nidaları atalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İorfa Dominik ten beri bu kadar amatör topçu gelmemişti bize.Seferovicin sorunu fizik. Yok top gelmiyor fasa fiso onlar. Adamın hali yok
Bizde yemeyerek onlara mesaj veriyoruzbu takımlar sürekli gol atarak bize mesaj mı vermeye çalışıyor
Golün nasıl birsey olduğunu gösteriyorlar reisbu takımlar sürekli gol atarak bize mesaj mı vermeye çalışıyor
Cicaldau'nun yanina Mbappe, Messi, Kante, De bruyne koyarsan oda performans verir renktas.Bu kadar gömme adamı renktaş ne ettinTamam haklısın iyi başlamadı ama ben şahsen son vuruş olarak kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kötü bir oyuncu değil aslında, bakalım, umarım performansı düzelir yoksa oynayamaz bu hâlde.
Ama bu, beklerin ve kanatların yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben Yunus'u beğeniyorum, Kerem'e fazla takılmaz ise başarılı olur. Kerem kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil ve takımın kimyasını bozduğunu düşünüyorum, hem vücut diliyle, hem bencilliği ile.
Bu ne ya takimda hala 6 eksik var buna ragmenBen hesapladım şu ana kadar tüm transferler için 55.425.000 euro + 118.500.000 tl harcamışız. Bonservis ve ücretler toplamı
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok daha neler. Febeye gittiginde baya bir oynamamistiTolgayu 4 sene hem maddi olarak besledik, 4 sezon boyuncada butun saglik sikintilari ile ugrastik adami hazir hale getirdik sonra gitti.
bu takımlar sürekli gol atarak bize mesaj mı vermeye çalışıyor