SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

başak bjk gs taraftarları hep bir ağızdan iğne fb olamazsın şampiyon nidaları atalım

Tolgayu 4 sene hem maddi olarak besledik, 4 sezon boyuncada butun saglik sikintilari ile ugrastik adami hazir hale getirdik sonra gitti.

Soyunma odasına 2-2 girmesi çok iyi olacak Ankaragücü'nün.

Edit: ikinci yarının başında gelmiş gol. Ben ilk yarı sonunda uzatmalarda geldi sandım. Malum İP tv kazası.

bjk sampiyon diyelim 3 olur mu

Bu Gürcüler bugün fena ediyor bizi. Önce baskette şimdi de bireysel olarak Beridze Ersin'i. :D 82 Batum yapmamak için zor tutuyoruz kendimizi.

Bu kadar gömme adamı renktaş ne ettin 😊 Tamam haklısın iyi başlamadı ama ben şahsen son vuruş olarak kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kötü bir oyuncu değil aslında, bakalım, umarım performansı düzelir yoksa oynayamaz bu hâlde.

Ama bu, beklerin ve kanatların yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben Yunus'u beğeniyorum, Kerem'e fazla takılmaz ise başarılı olur. Kerem kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil ve takımın kimyasını bozduğunu düşünüyorum, hem vücut diliyle, hem bencilliği ile.
Cicaldau'nun yanina Mbappe, Messi, Kante, De bruyne koyarsan oda performans verir renktas.

Adam bildigin bitik yahu.

Böyle şehir takımları olacak işte şu taraftar olmasa imkansızdı goller..

bu takımlar sürekli gol atarak bize mesaj mı vermeye çalışıyor
:D
33a5edc65e418bbdf52f59bd2823d508ad39da3d.png

Geri
Üst Alt