SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Kayseri ikinci yarı 1 tane yazar. Telaşa mahal yok. Golü yedikten sonra 4 dk süreyle oynadıkları oyunu 10 dk'ya çıkarmaları yeterli.

Bu forumda futbol konuşulmaz hemen başına ifb sevici diye üşüşürler ama şahsi görüşüm net bir şekilde mertens yerine Joao Pedro almak olurdu belkide Pedroyu üç beş kuruş
İçin kaybettik ama yerine daha pahalısı 35lik mertens i aldık

Mertens kötü demiyorum ama Joao Pedro tarzı adamlar hep iş yapmıştır bu ligde adamda fizik var bi kere Rivaldo gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri artık bu sefer kesin küme düşer

2.lig seviyesinde kadroya sahipler

Onur bulut denen vasıfsıza bir kuruş bonservis verilmez umarım almayız bu çapsızı

Son olarakta Joao Pedro cidden kaliteli adam herkes alınmasını istemişti ligimiz için üst düzey işler yapabilecek potansiyelde biçilmiş kaftan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pedro'nun ilk adı çıktığında forumda alınmamasını isteyen daha çoktu diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Fenere karşı orta sahada pas yapıp arkaya adam kaçıran her takım gol atar konya maçındaki gibi 3 top atarlar 1 geçer illaki, kayseride koşu gösteren 2 adam var ama pası atacak ayak yok şimdilik.

Fb yine bir halt oynamadan öne geçti.Kayserinin 1 adet %100 penaltısı çalınmadı klasik fb.

Bu arada benzer pozisyonu ver kaçı bizde mertens yapar ama mertense o topu atacak oyuncu 2 kişi filan var takım da kereme gelirse top mertensin ver kaç yaptığını anlaması bile zaman alir

Pedro için menajerine 2 verilirmiş buldunmu kaçırmayacaksın, şimdi kimse fbnin verdiği paraları falan konuşmaz, iyi topçuyu buldunmu alabiliyorsan al git işte mesela merteense verilen 4 milyonu da kimse konuşmaz adam topçunun hası ama sefere verilen paraya yazık deriz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pedronun tek sorunu oyun içinde devamlılığı yok yani skorda yapabilir bütün maç yatadabilir ki o yüzden zaten üst seviye takımlara transfer yapamadı
Bu kadar iyiydi de fenere geldi

Şoparın biri..

Brezilyalı olduğu için bu kadar methediliyor

Demekki italya liğinin iyi takımları bile farkedememiş bu çommarı

Bizim kadro planlamasını kim yapıyor bilmiyorum ama trabzon Beşiktaş ve fenerin kadrolarına bakıyorum harbiden o kadar manasiz topçuların bir araya getirilmesiyle oluşmuş bi kadroyuz ki kimse kusura bakmasin bu sene bi halt olmaz bizden 2-3 transfer daha yapmazsak. FATİH ağa pas oyunu diye tutturup kendi transferlerini yapınca içine etti her şeyin. Gol atmayı unutmuş bi takım bıraktı yemin ederim rahatça maç izleyemiyoruz lan yıllardır. En rahat yendiğimiz maç 2-1 bitiyor

Geri
Üst Alt