Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%15 doğru tutturuyorum topçuları. pedro da onlardan biri
Pedro'nun ilk adı çıktığında forumda alınmamasını isteyen daha çoktu diye hatırlıyorum.Kayseri artık bu sefer kesin küme düşer
2.lig seviyesinde kadroya sahipler
Onur bulut denen vasıfsıza bir kuruş bonservis verilmez umarım almayız bu çapsızı
Son olarakta Joao Pedro cidden kaliteli adam herkes alınmasını istemişti ligimiz için üst düzey işler yapabilecek potansiyelde biçilmiş kaftan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harbiden adam koşu yapıyor kısa pas atıyor hiyarlarkoşuyu yapana atmıyorlar ki topu atsalar adana gibi her atakları pozisyon olacak
Ilk yarının başında kingin kayserilinin ayağına çarptığı topu yarım saat inceledilerAlioski'nin eli niye incelenmedi VAR`ın bu kadar şaibeli şekilde kullanıldığı başka lig yoktur
Bu kadar iyiydi de fenere geldiPedronun tek sorunu oyun içinde devamlılığı yok yani skorda yapabilir bütün maç yatadabilir ki o yüzden zaten üst seviye takımlara transfer yapamadı
Aksine, herkes istiyordu diye hatırlıyorum.Pedeo'nun ilk adı çıktığında forumda alınmamasını isteyen daha çoktu diye hatırlıyorum.