SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Hazır mıyız başlıyoruz!

GscimbomMobile

Bu kadar iyiydi de fenere geldi

Şoparın biri..

Brezilyalı olduğu için bu kadar methediliyor

Demekki italya liğinin iyi takımları bile farkedememiş bu çommarı
Yok yahu iyi filan değil skor yaptığı takım İtalya'nın küme takimiydi ki en sonunda kümeye gitti istikrarlı bir adamdı fakat dediğim gibi maç içinde kayboluyor bir bakmisim skor yapmış bir bakmisin adı duyulmamış bizim ligte işte yapar takımı eksikte oynayabilir ortası yok

Pedro kaliteli adam övmekte sıkıntı yok. Bizim bulduğumuz bir adam sayılır fb denen mal kulüp menajer kucağında adamdan haberleri bile yoktu. Ama çok para verdiler açıklanmayan dışında da domalmışlardır.

Pedro'yu övünce fb övülüyor gibi algılanmasına gerek yok. Hiç beğenmiyorum fb nin oyununu ligdeki zorlu takımlar fb gibi defansı folloş takımdan puan alır.

Bizim kadro planlamasını kim yapıyor bilmiyorum ama trabzon Beşiktaş ve fenerin kadrolarına bakıyorum harbiden o kadar manasiz topçuların bir araya getirilmesiyle oluşmuş bi kadroyuz ki kimse kusura bakmasin bu sene bi halt olmaz bizden 2-3 transfer daha yapmazsak. FATİH ağa pas oyunu diye tutturup kendi transferlerini yapınca içine etti her şeyin. Gol atmayı unutmuş bi takım bıraktı yemin ederim rahatça maç izleyemiyoruz lan yıllardır. En rahat yendiğimiz maç 2-1 bitiyor
Fenerbahçe Kayseri maç konusundasin renktaş. Şu maça bakarak bizim takımı eleştirmek garip gelmiyor mu size anlamiyorum ki

Olmayan pozisyonu durdurup bakti var hakemi

Fbnin eline bakmadi

Abi bu nasil bir olay ya artik igreniyorum herseyden

Eylül ayinda, 21:45 de oynatip bi de üzerine 2 tane su molasi vermek, tam da ülkenin cöplük düzenine uygun bi hareket.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Benzer düşünen varmı bilmiyorum yalnız en rahat fikstür bunlarda sürekli iç sahadalar fakat peşkeş çekilen Kasımpaşa maçı harici bunlar zorlanıyorlar her maçta yani bizim.gibi ikina ikina oynuyorlar ve bize göre çok daha fazla.pozisyon veriyorlar

Bu forumda futbol konuşulmaz hemen başına ifb sevici diye üşüşürler ama şahsi görüşüm net bir şekilde mertens yerine Joao Pedro almak olurdu belkide Pedroyu üç beş kuruş
İçin kaybettik ama yerine daha pahalısı 35lik mertens i aldık

Mertens kötü demiyorum ama Joao Pedro tarzı adamlar hep iş yapmıştır bu ligde adamda fizik var bi kere Rivaldo gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rivaldo fiziğiyle mi iş yapardı ki

kapalı gibi geldi şimdide herifin kolu

Bu posyon bizim macta olsa a.cakar çipi falan bir suru şey yazmisti. Sizinde yatacak yeriniz yok satilik köpekler

Geri
Üst Alt