- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
Hazır mıyız başlıyoruz!
GscimbomMobile
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu iyi filan değil skor yaptığı takım İtalya'nın küme takimiydi ki en sonunda kümeye gitti istikrarlı bir adamdı fakat dediğim gibi maç içinde kayboluyor bir bakmisim skor yapmış bir bakmisin adı duyulmamış bizim ligte işte yapar takımı eksikte oynayabilir ortası yokBu kadar iyiydi de fenere geldi
Şoparın biri..
Brezilyalı olduğu için bu kadar methediliyor
Demekki italya liğinin iyi takımları bile farkedememiş bu çommarı
Şu ana kadar zaten müthiş değildi. Gol atinca maradona oluyorsun. Ama fiziği iyi herifinAbartmayın yav kim gol atsa o övülüyor şu maç 1-1 bitse görürüm ben pedroyu medroyu..
Baştan aşağı mide bulandırıcı her şey.Bize olsa anında çalar gavatlar yine atladılar.
Fenerbahçe Kayseri maç konusundasin renktaş. Şu maça bakarak bizim takımı eleştirmek garip gelmiyor mu size anlamiyorum kiBizim kadro planlamasını kim yapıyor bilmiyorum ama trabzon Beşiktaş ve fenerin kadrolarına bakıyorum harbiden o kadar manasiz topçuların bir araya getirilmesiyle oluşmuş bi kadroyuz ki kimse kusura bakmasin bu sene bi halt olmaz bizden 2-3 transfer daha yapmazsak. FATİH ağa pas oyunu diye tutturup kendi transferlerini yapınca içine etti her şeyin. Gol atmayı unutmuş bi takım bıraktı yemin ederim rahatça maç izleyemiyoruz lan yıllardır. En rahat yendiğimiz maç 2-1 bitiyor
Yanlış hatırlıyorsun. İstemeyen ciddi bir kitle vardı uçuyordu o zaman arkadaşlar Talisca falan diye.Aksine, herkes istiyordu diye hatırlıyorum.
Adam 3 kez top sürerken yere düştü yavŞu ana kadar zaten müthiş değildi. Gol atinca maradona oluyorsun. Ama fiziği iyi herifin
YokBeyler golü tam izlemedim ama ofsayt yok mu?
rivaldo fiziğiyle mi iş yapardı kiBu forumda futbol konuşulmaz hemen başına ifb sevici diye üşüşürler ama şahsi görüşüm net bir şekilde mertens yerine Joao Pedro almak olurdu belkide Pedroyu üç beş kuruş
İçin kaybettik ama yerine daha pahalısı 35lik mertens i aldık
Mertens kötü demiyorum ama Joao Pedro tarzı adamlar hep iş yapmıştır bu ligde adamda fizik var bi kere Rivaldo gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi