SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Cok istemistik burada Joao Pedro'yu ama milleti ikna edememistik. Evander icin gaza gelen tipler Joao Pedro'ya cesit cesit kulplar takiyordu. Fener'e yine muthis bi transfer yapmis olduk

Kasım 2019'dan beri ilk yari sut atamayan tek takim Kayseri olmus
Bu yalan bu gibi yalan bilgilere lütfen inanmayınız :D
EvPPAIuWYAQVHTS

bunlar böyle geride paslaşmaya devam etsinler bir tane daha yerler

Yahu ne doğal konumu? Yere düşerkenki destek eline gelse hadi neyse ama diğer eli açık ve topu kesiyor. Net penaltı bu

O degilde valencianin adamin aralarina vurup kirmizi gormesine agir karar dedi bu medya. Ne arsizlara katlaniyoruz.

Joa Pedro oyun içinde pek yok. Ama net ceza sahası içi tehlikeli adam. Bu transfer sürecinde neler yasandigini bilemeyiz. FB zaten o aciladigi rakamlardan. Daha fazlasını vermiştir.

Cardozo Alioski pozisyonu bana da penalti gibi geldi

Kayseri ortalama oynasa maça ortak olur. Fener de kötü.

Cornelius gibi bir adamın civarında oynatmalisin pedroyu bu kekolarda gidip en yanlış forvet profili aldılar hemde kol.gibi maasla

hiç sevmiyorum ne takımı ne tdsini ama başakşehir biraz daha oturdu mu fbjktsden daha ciddi rakip. Diğerlerinde ne bulunup ne kıyas ediliyor anlamadım, jk ve fbde evinde bir şekilde işi yürütür de deplasmanları sıkıntılı olacaktır ama kayıp yapacakları takımlar tabii ki lige bakıldığında az öz. Başak öyle değil. Avrupa ile de iyi götürüyor. Götüreceğini de bir müddet için en azından düşünüyorum.

Kayserinin en onemli silahi topu kanatta alanlarin son surat kendi yari sahalarina dogru surmesi

Geri
Üst Alt