SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Fener iyi oynar güzel oynar önemli değil arkalarında baskı olalım her türlü dağılırlar. Rambo Ali kriz anlarını yönetemiyor. Önemli olan bizim sağlam durmamız.

Kimi alırsak alalım teknik heyetin yönetimi takımı ileri taşıyacak. Avrupada olmayan bu kadro doğru yönetimle şampiyon olur.

FB nin iyi olduğunu söyleyen forumdaşları yadırgamıyorum. Dinamik futbolcu ve takımları severim. İzlediğim maçlarda, kalite demiyorum ama FB takımı bizimkilerden çok daha üstün dinamizm sergiliyor maalesef. Bunu dedim diye bende kuş-muş oluyorsam canınız sağolsun. Olaylara objektif bakmayı bilmek önemli bir meziyettir...
Sanirim olay bir vatandasin fb'nin Konya macinda ustun oynadigini soylemesiyle basladi. Cunku Konya macinda fb pozisyon bile bulamamisti.

Gerçeklerle yuzleselim renkdas
şampiyon olurlar değil mi sddsfgds
Yani şunu kabul ediyorum geniş bir rotasyonları var ama daha araya AL girsin, siz o zaman görün. İsmail Kartal kalsaydı belki bir ihtimal. Gülüp eğlendiğim isimlerdendi ama bence o adam sistemi ve takımı bir şekil hakem etkileri de olsa daha bir hizaya sokmuştu, bu dede çok maceracı. İşleri zor .d.d

Hicbir sey anlatmiyor ki bu gorsel. Fener oyunun hakimiydi o mac 10 kisi kalana kadar. Henuz vitesi arttirmamislardi sadece

Bir sey istemiyom ki fikrimi soyluyom. Adamlar bence ligin en iyi gorunen takimi. Fikrim bu olamaz mi

Hee yoo oradaydim bi suphen varsa ac bak. Fener maclarini kacirmam

Adamın ne üzerine gidiyorsunuz ya fikrini söylemiş işte

Ali sen ne işle uğraşıyordun Renktaş?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FB nin iyi olduğunu söyleyen forumdaşları yadırgamıyorum. Dinamik futbolcu ve takımları severim. İzlediğim maçlarda, kalite demiyorum ama FB takımı bizimkilerden çok daha üstün dinamizm sergiliyor maalesef. Bunu dedim diye bende kuş-muş oluyorsam canınız sağolsun. Olaylara objektif bakmayı bilmek önemli bir meziyettir...
katıldığım bir yorum. bu dinamizm çok farkkettiriyor cidden.

1.47 boyunda adama kafa vurduruyorlar şu Kayseri’yi ölçü alıp feneri övenlerde ne bileyim..

Thiam çok güzel rakibe alan açıyo yav orta yapması için veya pas atması için :D

Fener Giresun'a evinde 4-5 tane yaglayinca ne diyeceksiniz acaba. Neyse ins oyledir ins onlarin oynadigi her takim bostu biz hep zor maclar oynadik diye boyledir ne diyim yani. Bene kek rakipler yuzunden iyi gorunen bir takim varsa o da Bjk'dir
Sıkma canını reis, bizim takım kapanan hiçbir takımı açamaz çünkü o kalite yok. Hal böyleyken de 20.hafta gibi şampiyonluğa giden takımlar ayrışmaya başlar. O zaman tekrar hatırlatırsın. Fb ve jk zamanla daha iyi olacağı aşikar, ellerinde sayısız hücumcu var ve hala almaya devam ediyorlar. Açık oynayan rakip varsa ona uygun kapalı oynayan varsa ona uygun hücumcular var. Bizde 11 tane adam+ gomis harici kimse yok. Yani bi maçı ilk 11imizle çözdük çözdük, çözemezsek zaten neler olur gördük. Giresun geldi bi hatadan sapladı gitti kapanmasına devam etti

Konya maçında fener üstün oynadiyi geçtim iyi oynadı diyen birisi maçı izlemiştir çok net çünkü fenerliler bile 2gun sovduler

Sen milletle dogusmeye gelion fb basliginda fark o ahbert
Dogru cunku kafayi kuma gommenin ve GSC'de ekstra pozitif pozitif konusan uyelerinin sayfalari doldurmasinin sezonumuz adina tehlike teskil ettigi kanisindayim
E bejekeyi öv ozaman. Senin bu mantikla en iyi oynayan bejeke şu an...

Febe de evinde ilk macinda 1ligden gelen toplama takimla 3-3 berabere kaldi...
Yok iste onu diyom ya ben de. Ilk mac oyunlari oturmamis demek ki. Bjk cacik rakiplerle cacik okazyonlarda sanslari yaver gitmesi suretiyle suni bir iyi oyun iluzyonu olusturdu. Fb'de ise bunun alti dolu. Oyuncular cok fit duruyor, sahada birbirlerine yakin duruyorlar, ne yaptiklarini ne yapmalari gerektigini biliyorlar gibi davraniyorlar, cok da iyi pres yapiyorlar. Basaksehir'i Avrupa disinda dikkatli izlemis degilim serh duseyim bunu da

Dinamik gözukuyorlar eyvallah da. Bu şey gibi, spor programlarinda biz farkli kazaninca rakip hic direnc göstermedi denir. Febe farkli yenince febe cok iyi oynadi rakibi oynatmadi falan denir

Burdaki yorumlar da biraz onun gibi

Sprinter hızlı kanat şart bize en çok ihtiyacımız olan topçu onyekuruydu harbiden yanlış yaptık almayarak. Bu feneri evimizde ve deplasmanda deler geçerdi bizim takımda olsaydı.

Aga bu kayseriye en az 5 atmalılardı
İşin 📐kcası beğenmedim feneri

Geri
Üst Alt