SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Al hatta ss almisim @Ali Bektaş febe 22dk kirmizi gördu bu ss de 23 dk da alinmis

Ekli dosyayı görüntüle 176509
Hicbir sey anlatmiyor ki bu gorsel. Fener oyunun hakimiydi o mac 10 kisi kalana kadar. Henuz vitesi arttirmamislardi sadece
Başkan sen ne istiyorsun ? Feneri övelimmi ne yapalım zirvelere mi çıkaralım anlamadim ki
Bir sey istemiyom ki fikrimi soyluyom. Adamlar bence ligin en iyi gorunen takimi. Fikrim bu olamaz mi
Forumdan değil o maç başlığında görememiştim mesajlarını.
Hee yoo oradaydim bi suphen varsa ac bak. Fener maclarini kacirmam

Şut atmadiktan sonra istedigin kadar dominant oyna. Kaleye top gitmesse golu nasil atacaksin?

Işin özu febe ilk dişli rakipte puan kaybetti. Harici oynadigi rakipler hep kek rakipler. Cogunuda içerde oynadilar. Bizde antalya ve ts gibi zorlu deplasmanlari 4p ile gectik. Ligin ikinci yarisini görecez. Fikstur tersine dönunce
Ads var bi fenerin.

Alioski'nin eli niye incelenmedi VAR`ın bu kadar şaibeli şekilde kullanıldığı başka lig yoktur

Bizim başımızdakiler lig sonunda istifa sesleriyle karşılaştığında artık konuşurlar.Atı alan üsküdara gitmiş olur.

Nefret ediyorum şu pısırık sesini çıkarmayan yöneticilerden.
Vara yabancı hakem şart.Aksi taktirde şanpiyon falan olamayız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şut atmadiktan sonra istedigin kadar dominant oyna. Kaleye top gitmesse golu nasil atacaksin?

Işin özu febe ilk dişli rakipte puan kaybetti. Harici oynadigi rakipler hep kek rakipler. Cogunuda içerde oynadilar. Bizde antalya ve ts gibi zorlu deplasmanlari 4p ile gectik. Ligin ikinci yarisini görecez. Fikstur tersine dönunce
Fener Giresun'a evinde 4-5 tane yaglayinca ne diyeceksiniz acaba. Neyse ins oyledir ins onlarin oynadigi her takim bostu biz hep zor maclar oynadik diye boyledir ne diyim yani. Bene kek rakipler yuzunden iyi gorunen bir takim varsa o da Bjk'dir

Konya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Fbnin konya karşısında etkili olduğu tek bi dk bile yoktu ne maymun etmesi

Geri
Üst Alt